Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Μύθοι για το sex και τις γνωριμίες


ΜΥΘΟΙ ΣΕΞ
Οι 6 μεγαλύτεροι "μύθοι" για το σεξ, τις σχέσεις και τις γνωριμίες...

Μήπως οι άνδρες αυτό που θέλουν είναι μόνο σεξ ενώ οι γυναίκες αναζητούν το συναίσθημα και τη σχέση ;
 Οι γυναίκες κοιτάζουν την ψυχή και την καρδιά ενός άνδρα, ενώ οι άνδρες προτιμούν να έχουν στο πλάι τους ένα σέξι θηλυκό με καμπύλες  σαν την Jennifer Lopez?
 Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε παρέες και έχουμε συζητήσει αλλά και διαφωνήσει για την «μάχη των δύο φύλων», για την συμπεριφορά του άνδρα αλλά και της γυναίκας στον έρωτα, στο σεξ, στις σχέσεις στις γνωριμίες.  Το αποτέλεσμα; Οι κουβέντες αυτές να μην καταλήγουν ποτέ πουθενά!
Συγκεντρώσαμε τους πιο διαδομένους «μύθους»  που έχουν δημιουργηθεί για την συμπεριφορά του άνδρα και της γυναίκας στο sex, στη σχέση στις γνωριμίες, όπως έχουν προκύψει μετά από πρόσφατες μελέτες ψυχολόγων  αλλά και πολύ γνωστές δημοσκοπήσεις. Όπως η εποχή μας αλλάζει γρήγορα, έτσι και  η συμπεριφορά μας γύρω από το σεξ, τις γνωριμίες και τις σχέσεις, έχει αλλάξει …

Ας δούμε λοιπόν τους 6 μεγάλους μύθους γύρω από το sex, τις γνωριμίες και τις σχέσεις:

ΠΡΩΤΟΣ ΜΥΘΟΣ
Οι γυναίκες νοιάζονται για το κοινωνικό και οικονομικό στάτους ενός άνδρα, ενώ οι άνδρες το μόνο που κοιτούν σε μία γυναίκα είναι το μπούστο, τις καμπύλες της και …τον πισινό της: Σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστήμιου του Michigan οι επιλογές και των δύο φύλλων έχουν γίνει αρκετά ρηχές! Πλέον και οι γυναίκες θα θελήσουν να έχουν στο πλάι τους έναν ερωτικό σύντροφο που θα έχει 6 packs (γυμνασμένους κοιλιακούς) αλλά και οι άνδρες θα έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις για την καριέρα και το κοινωνικό προφίλ της γυναίκας που θα έχουν στο πλάι τους- πόσες φορές άλλωστε το τελευταίο καιρό βλέπουμε σε καφετέριες και εστιατόρια να πληρώνει η γυναίκα …-! 

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΥΘΟΣ
Οι άντρες θέλουν να κάνουν σεξ με όσες περισσότερες γυναίκες μπορούν, ενώ οι γυναίκες θέλουν να περάσουν από το κρεβάτι τους λίγοι και καλοί άνδρες:  Σε ποια εποχή ζούμε; Στον Μεσαίωνα; Αυτή η άποψη είναι εντελώς οπισθοδρομική!  Πλέον αρκετές γυναίκες  μετρούν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους που έχουν περάσει από το κρεβάτι τους από ότι οι άνδρες! Και τα δύο φύλλα στη σύγχρονη εποχή διψούν για εμπειρία στο σεξ και αναζητούν πάντα τον ιδανικό σεξουαλικά, ερωτικό σύντροφο! 

ΤΡΙΤΟΣ ΜΥΘΟΣ
Το μυαλό των ανδρών είναι μόνο στο σεξ, ενώ οι γυναίκες το μόνο που σκέφτονται είναι αρραβώνες, γάμους  και βαφτίσια! 
Έχει «κρυφακούσει» ποτέ την κουβεντούλα που κάνει γυναικοπαρέα όταν κάθετε να απολαύσει τον καφέ της;  Οι γυναίκες πλέον δεν κουβεντιάζουν για γάμους, πολλές είναι άλλωστε αυτές που τρομάζουν στην ιδέα της μόνιμης δέσμευσης! Στις κουβεντούλες τους λοιπόν έχει τρυπώσει για τα καλά το σεξ και όταν δύο φίλες κουβεντιάζουν, τότε θα πουν με κάθε γαργαλιστική λεπτομέρεια πώς ήταν το σεξ που έκαναν, αν ήταν «προικισμένο» το ταίρι τους και άλλες πολλές καυτές λεπτομέρειες! Παράλληλα πλέον υπάρχουν αρκετοί άνδρες που θέλουν να παντρευτούν, όμως  δεν βρίσκουν την γυναίκα που θα τους αφοσιωθεί απόλυτα και πιστά!

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΜΥΘΟΣ
Οι γυναίκες έχουν λιγότερους οργασμούς από τους άνδρες
Μπορεί αυτό να ισχύει γενικά αλλά όχι για τις γυναίκες που έχουν μια σταθερή σχέση. Μια έρευνα έδειξε πως στο 80% περίπου των γυναικών που βρίσκονται σε σταθερή σχέση,  ο οργασμός τους  είναι το ίδιο συχνός όπως των ανδρών. Ίσως να είναι συνδυασμός πολλών γεγονότων, όπως η σταθερότητα στη σχέση, η εμπιστοσύνη, η άνεση. 

ΠΕΜΠΤΟΣ ΜΥΘΟΣ
Οι άνδρες ψάχνουν «ωμό σεξ» χωρίς συναίσθημα, ενώ οι γυναίκες θέλουν να κάνουν ρομαντικό έρωτα!
Αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους μύθους στο σεξ, στις σχέσεις και στις γνωριμίες! Αρκετά συχνά πλέον η γυναίκα θα νιώσει την επιθυμία να κάνει ένα one night stand (sex της μίας βραδιάς), χωρίς να επιθυμεί να υπάρξει καμία απολύτως συνέχεια!
ΕΚΤΟΣ ΜΥΘΟΣ
Οι γυναίκες είναι πιο εκλεκτικές στην επιλογή του άνδρα, ενώ οι άνδρες μπορούν να κάνουν sex με όλες τις γυναίκες! 
Και όμως αυτή η άποψη έχει καταρριφθεί! Οι γυναίκες πλέον έχουν γίνει πιο επιθετικές, πιο βιαστικές, θέλουν να έχουν πολλές επιλογές και παίρνουν επιβεβαίωση μέσα από το σεξ! Αρκετές είναι οι γυναίκες που κάνουν σεξχωρίς να το πολυσκεφτούν και λίγο αργότερα μετανιώνουν την επιλογή τους! 
phgh:parea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου