Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Πως να επιλέξετε γαμπριάτικο κοστούμι;


επιλογή κοστουμιού
Το γεγονός του γάμου σας είναι μία μοναδική στιγμή της ζωής σας που θα θυμάστε για πάντα. Είστε συμπρωταγωνιστής στο πλάι της νύφης και οφείλετε αν μη τι άλλο να προσέξετε κάθε λεπτομέρεια στην εμφάνισή σας εκείνη την ημέρα. οι ομορφες στιγμες ετοίμασαν ορισμένα tips για εσάς που θέλετε να επιλέξετε μόνος σας το κοστούμι που θα φορέσετε στο γάμο σας!


Ας ξεκινήσουμε με την επιλογή του παντελονιού!Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι η τέλεια εφαρμογή γύρω από τη μέση. Δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ μικρό ούτε πολύ μεγάλο- το πολύ μικρό στενεύει την περιοχή της κοιλιάς με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αντιαισθητικά »ψωμάκια» στην περιοχή, ενώ το πολύ μεγάλο σας κάνει να φαίνεστε σαν να το δανειστήκατε! Η τέλεια εφαρμογή κάθεται ελαφρά στο ισχίο και δεν θα μετακινηθεί προς τα κάτω κατά το περπάτημα.
Το ύψος είναι επίσης ζωτικής σημασίας. Προτιμήστε χαμηλόμεσο παντελόνι για περισσότερη άνεση!Το τέλειο δε μήκος είναι όταν καθισμένος το παντελόνι σας ακουμπά ακριβώς στο πάτωμα στη φτέρνα.
Το επόμενο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι η εφαρμογή στο πίσω μέρος. Θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα ώστε να αποφύγουμε το φαινόμενο του «παππού» που δείχνει ένα χαλαρωμένο παντελόνι που πετιέται!Αλλά και στο μπροστινό μέρος, η εφαρμογή θα πρέπει να είναι τέτοια που να ταιριάζει απόλυτα στην ανατομία του κορμιού και να μην ενοχλεί στα «επίμαχα»σημεία.
Για να επιλέξετε πουκάμισα και σακάκια σίγουρα δεν θα χρειαστεί να προσέξετε τόσες λεπτομέρειες. Είναι πιο εύκολο να τα ταιριάξετε. Στα πουκάμισα και τα σακάκια συνήθως προσέχουμε τα εξής τέσσερα πράγματα:
Πρώτο
Να εφαρμόζει καλά στους ώμους και στις πλάτες και να μην εμφανίζονται «ζορισμένα» κουμπιά που είναι έτοιμα να εκραγούν.
Δεύτερο
το κολάρο θα πρέπει να είναι αρκετά χαλαρό ώστε να μην εμφανίζεται το φαινόμενο του διπλού πηγουνιού!
Τρίτο
Στη συνέχεια, προσέχουμε την εφαρμογή στη μέση. Υπάρχει μια μαθηματική αναλογία για τον προσδιορισμό μίας κλασικής και σέξυ εμφάνισης με πουκάμισο κοστουμιού – η μέση πρέπει να είναι το 75% των ώμων! Παρατηρήστε οποιοδήποτε επαγγελματία μοντέλο ή fitness bodybuilder / αρσενικό – Όλοι προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν το πλάτος των ώμων τους, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα το πλάτος στην περίμετρο της μέσης τους.
Τέταρτο
Τέλος, το μήκος του βραχίονα και η θέση της μανσέτας είναι ζωτικής σημασίας. Όσο και αν μισείτε τα πουκάμισα που κάθονται πολύ χαμηλά στα χέρια σας μην το αφήσετε στην τύχη του! Το ύψος του καρπού είναι το ιδανικό αλλά να τον σκεπάζει και όχι να τον αφήνει εκτεθειμένο.
Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία τόσο πολύ. Οι συνδυασμοί σε παπούτσια, γραβάτες, παπιγιόν ή  πινέζες του πουκάμισου είναι ελεύθερης επιλογής βάσει του προσωπικού σας γούστου, αρκεί να συμφωνεί και η μέλλουσα σύζυγος μιας και σίγουρα θα ήθελε οι χρωματισμοί τουλάχιστον να είναι ταιριαστοί με το όλο σκηνικό του γάμου σας!
Καλά ψώνια λοιπόν για την ώρα την καλή!
phgh:weddingplannersmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου