Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Έρωτας – Σχέσεις: Πέντε πράγματα που αναζητά ένας άνδρας σε μία γυναίκα

sexycouple

Μάθε πώς θα κατακτήσεις τον άνδρα των ονείρων σου ....
Περνάς μία φάση που είσαι μόνη και τελικά αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες από μία γυναίκα; Έχουν αρχίσει και σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου, πως κάτι δεν κάνεις σωστά ή πως δεν είσαι αρκετά ποθητή στους άντρες; Σίγουρα θα έχεις και εσύ από την πλευρά σου διαπιστώσει, πως  στον έρωτα δεν έχει καμία σημασία η εξωτερική εμφάνιση, η ηλικία, το κοινωνικό στάτους και γενικότερα το περιτύλιγμα. Γι’ αυτό λοιπόν άφησε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις   και διάβασε τα πέντε μυστικά που μας αποκάλυψαν άνδρες ότι αναζητούν σε μία γυναίκα  …
1. Χιούμορ, εξυπνάδα και αυτοπεποίθηση!
Μήπως ήρθε η ώρα να κόψεις τις ντροπές και να αρχίσεις να «ξετυλίγεις» όλα αυτά τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου που εδώ και καιρό όλοι οι φίλοι και τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα έχουν εκτιμήσει; Σύμφωνα με πολλές δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί παγκοσμίως, οι περισσότεροι άνδρες νιώθουν έντονη έλξη για τις γυναίκες που διαθέτουν χιούμορ, έχουν κοφτερό μυαλό και είναι αυθόρμητες! Ακόμα και αν έχεις κάποιες ανασφάλειες για την εξωτερική σου εμφάνιση και δεν νιώθεις τόσο καλά με το σώμα σου …ένα θα σου πω… πρέπει οπωσδήποτε να ανακτήσεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Πρώτα θα είσαι εσύ αυτή που θα θαυμάσεις και θα λατρέψεις τον εαυτό σου και μετά ένας άνδρας.
2. Κάθε άνδρας θέλει να νιώσει σημαντικός.
Μπορεί τα οικονομικά σου να είναι πολύ καλύτερα από του άνδρα που βγαίνεις, να έχεις καλύτερη δουλειά ή πολύ πιθανό να είσαι πιο δυναμική και ανεξάρτητη από τον ίδιο. Μην ξεχνάς όμως, ότι κάθε άνδρας έχει να ανάγκη να αισθάνεται ότι είναι πιο δυνατός από την γυναίκα ή τουλάχιστον να αισθάνεται σημαντικός και απαραίτητος.  Μην προσπαθείς λοιπόν διαρκώς να εκθειάζεις τον εαυτό σου ή να έχεις το απόλυτο επιθετικό υφάκι … αν έναν άνδρα πραγματικά θέλεις να τον κατακτήσεις, τότε δείξε το,  άναψέ του το πράσινο φως  και άφησέ τον να αισθάνεται ότι αυτός είναι πολλά σκαλάκια παραπάνω από εσένα – άσχετα αν στην πραγματικότητα δεν το πιστεύεις-!
3. Κάνε μερικές φορές και γι’ αυτόν τα δικά του … «κέφια»! 
Ακόμα και τα πιο απλά καθημερινά πράγματα που για σένα μπορεί να σου φαίνονται ανούσια, για έναν άνδρα μπορεί να είναι πολύ σημαντικά. Για παράδειγμα, αν σου έχει εκφράσει ότι του αρέσει να έχεις περιποιημένα και βαμμένα τα νύχια σου με κόκκινο χρώμα, τότε κάνε του το κέφι και περιποιήσου το μανικιούρ σου. Ετοίμασέ του ένα απλό πρωινό στο κρεβάτι ή δες στην αγκαλιά του έναν ποδοσφαιρικό αγώνα δείχνοντας και εσύ από την πλευρά σου το ενδιαφέρον σου και την προθυμία σου!

4. Δείξε με ειλικρίνεια σε έναν άνδρα αυτό που πραγματικά είσαι! 
Δεν χρειάζεται να προσποιείσαι ότι είσαι κάτι διαφορετικό από ότι στην πραγματικότητα, γιατί τότε είναι ολοφάνερο ότι είσαι «δήθεν»! Οι άνδρες θέλουν την γυναίκα αυθεντική, να έχει ειλικρίνεια και να μπορούν μαζί της από την πρώτη στιγμή να νιώσουν οικειότητα.
5. Αποδέξου τον «καλό» σου με όλα του τα κουσούρια, χωρίς να προσπαθείς να τον αλλάξεις! 
Ένας άνδρας θέλει να τον αγαπούν δίχως όρια, όρους ή απαιτήσεις…  Δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι κανένας άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη δεν είναι τέλειος, όλοι μας έχουμε τα ελαττώματά μας ακόμα και εσύ …για  αυτό λοιπόν όταν έχεις ερωτευτεί έναν άνδρα, είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσεις να τον αποδεχτείς για αυτό που πραγματικά είναι ! 
phgh:parea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου