Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Αξιολάτρευτο Χριστουγιεννιάτικο Δέντρο


Οι ημέρες των εορτών, είναι μέρες δημιουργίας. Όλοι μαζί αγαπημένοι, μπορούμε να δημιουργήσουμε διάφορα όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα ομορφύνουν τον χώρο μας και θα μας φέρουν πιο κοντά με τους αγαπημένους μας.
Σήμερα θα σας δείξουμε ένα εύκολο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε πολλά σε διάφορα μεγέθη και να στολίσετε μία γωνιά του σπιτιού σας.
weddingstylist tree Αξιολάτρευτο Χριστουγιεννιάτικο Δέντρο D.I.Y.Τα
υλικά που θα χρειαστείτε είναι εύκολα και απλά. Ξεκινάμε;
Χρειαζόμαστε χαρτόνι ανάλογα με το μέγεθος που θέλετε να γίνει το δικό σας δέντρο, κόλλα και ένα παλιό περιοδικό ή εφημερίδα ή ότι άλλο έχετε πρόχειρο.
Σχεδιάστε έναν κώνο πάνω στο χαρτόνι και κόψτε τον.
weddingstylist tree2 Αξιολάτρευτο Χριστουγιεννιάτικο Δέντρο D.I.Y.Αρχίστε να σκίζετε κομματάκια από χαρτί και διπλώστε τα όπως στην φωτογραφία.
weddingstylist tree3 Αξιολάτρευτο Χριστουγιεννιάτικο Δέντρο D.I.Y.Κολλήστε τα ένα ένα πάνω στον κώνο που έχετε κόψει. Θέλει λίγη υπομονή για να το γεμίσετε όλο, αλλά αξίζει τον κόπο.
weddingstylist tree4 Αξιολάτρευτο Χριστουγιεννιάτικο Δέντρο D.I.Y.Αν θέλετε μπορείτε να ψεκάσετε και με γκλίτερ, αν και είναι πολύ όμορφο και χωρίς αυτό.
weddingstylist tree1 Αξιολάτρευτο Χριστουγιεννιάτικο Δέντρο D.I.Y.

Την ιδέα την πήραμε από εδώ:weddingstylist.gr&www.eatsleepmake.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου