Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Γάμος στην καρδιά του χειμώνα


Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία αυξανόμενη τάση, από τις νύφες,   να κάνουν τον γάμο τους  χειμώνα, αντί για καλοκαίρι. Ένας γάμος τον χειμώνα σίγουρα θα ξεχωρίσει από τους τόσους πολλούς γάμους του καλοκαιριού.
Η συγκεκριμένη εποχή, ευνοεί  τις γυναίκες που τους  αρέσει να κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση και μπορούν να  επιλέξουν στυλ το οποίο δεν είναι διαθέσιμο για γάμους  της άνοιξης και του καλοκαιριού.Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα που μπορείτε να διαλέξετε για να κάνετε τον γάμο σας ξεχωριστό. Ένας γάμος υπερπαραγωγή, είναι εφικτός αυτήν την εποχή του χρόνου.  Πηγαίνετε πίσω τον χρόνο, και παίζοντας με το φωτισμό και τον στολισμό μετατρέψτε τον γάμο σας σε ένα παραμύθι μιας άλλης εποχής. Χρησιμοποιήστε όμορφα, ρομαντικά, βαριά υφάσματα για το νυφικό σας, αλλά και για τον στολισμό σας.
Παίξτε με δαντέλες μουσελίνες και κρεπ σατέν, και τούλια.weddingstylist winter wedding Γάμος στην καρδιά του χειμώνα
weddingstylist winter wedding brida1 Γάμος στην καρδιά του χειμώνα
Αγαπημένα χρώματα για ένα χειμερινό γάμο είναι το ασημί και το χρυσό,το λευκό, το μπλε του πάγου, το κόκκινο, το πράσινο, τα μεταλλικά χρώματα σε συνδυασμό με το μαύρο. Το πορφυρό έχει την τιμητική του ειδικά αν αποφασίσετε να κάνετε τον γάμο σας την περίοδο των Χριστουγέννων.
Πέρα από όλα αυτά που σας ανέφερα, σκεφτείτε πόσα πολλά πλεονεκτήματα  έχει ένας γάμος μέσα στον χειμώνα.
-Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα
Ένας  χειμερινός γάμος,  μπορεί να σας κοστίσει πολύ λιγότερο από έναν γάμο μέσα στο καλοκαίρι , μια που οι περισσότερες νύφες  επιλέγουν να παντρεύονται καλοκαίρι.
-Μπορείτε να έχετε αυτό ακριβώς που θέλετε
Μέσα στο καλοκαίρι, είναι πιθανό να μην μπορείτε να βρείτε την εκκλησία που θέλετε ή την ώρα που σας βολεύει , αλλά ακόμα και τον χώρο που σας αρέσει για να κάνετε την δεξίωση σας. Δεδομένου ότι δεν είναι πολλοί οι γάμοι του χειμώνα μπορείτε να επιλέξετε αυτά που θέλετε και ίσως και με χαμηλότερο κόστος από ότι το καλοκαίρι που η ζήτηση είναι αυξανόμενη.
-Τα περισσότερα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι δίπλα σας.
Είναι γνωστό ότι οι φίλοι και η οικογένειά μας έχουν λιγότερες κοινωνικές υποχρεώσεις  τον χειμώνα . Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν πιο εύκολα να παρευρεθούν στον γάμο σας.
-Οι γάμοι των χειμώνα είναι διαφορετικοί.
Όπως και να το κάνουμε ένας γάμος τον χειμώνα είναι ιδιαίτερος από μόνος του. Από εκεί και πέρα με λίγη προσοχή μπορούμε να τον κάνουμε πολύ ξεχωριστό και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις .weddingstylist winter wedding bridal1 Γάμος στην καρδιά του χειμώνα
Αν αποφασίσετε  ότι θέλετε να είστε μία από αυτές , αρχικά συζητήστε το με τον σύντροφο σας ,  και  μετά οριστικοποιήστε την απόφασή σας.
weddingstylist inspiration Γάμος στην καρδιά του χειμώναphotos
πηγη.weddingstylist.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου