Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Διαλέγοντας άρωμα



Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε
Είναι επιστημονικά αποδειγμένο ότι η μυρωδιά που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα λειτουργεί καταλυτικά στην έλξη που ασκεί στο άλλο φύλο. Έτσι μια επιτυχημένη επιλογή αρώματος μπορεί να κάνει τον άντρα ακαταμάχητο και να διεγείρει σεξουαλικά τη σύντροφό του. Αν λοιπόν αναζητάτε το άρωμα που θα τη συναρπάσει και θα... την τραβήξει από τη μύτη, θα πρέπει να γνωρίζετε μερικούς απλούς κανόνες που πρέπει να εφαρμόζουμε όταν σκοπεύουμε να δοκιμάσουμε νέα αρώματα:



perfume


  • Κάθε φορά που μυρίζετε ένα άρωμα που σας αρέσει, μη διστάσετε να ρωτήσετε εκείνον που το φοράει να σας πει ποιο είναι. Φυσικά, το γεγονός ότι ταιριάζει σε κάποιον άλλον δεν σας εγγυάται ότι θα μυρίζει το ίδιο ωραία και πάνω σας, αλλά το να φτιάξετε σιγά-σιγά έναν μικρό κατάλογο με αρώματα που σας αρέσουν είναι σίγουρα μια πολύ καλή αρχή.
  • Μην δοκιμάζετε το άρωμα κατευθείαν πάνω στο δέρμα σας. Ψεκάστε το πάνω στο ειδικό χαρτάκι και αφήστε να περάσει λίγος χρόνος μέχρι να το μυρίσετε. Αν σας αρέσει, τότε ψεκάστε πάνω στο δέρμα σας για να δείτε αν σας ταιριάζει ή όχι.
  • Αν θέλετε να δοκιμάστε δεύτερο ή τρίτο άρωμα, φροντίστε να το ψεκάσετε σε σημείο του δέρματός σας που να μην έχει υπόλειμμα άλλου αρώματος γιατί στην περίπτωση αυτή οι μυρωδιές θα ανακατευτούν και το αποτέλεσμα θα σας μπερδέψει.
  • Το άρωμα αναδεικνύει καλύτερα τη μυρωδιά του αφού παραμείνει πάνω στο δέρμα για δέκα με δεκαπέντε λεπτά, καθώς κάθε επιδερμίδα «αντιδρά» διαφορετικά. Για να έχετε λοιπόν καλύτερη άποψη ζητήστε ένα δείγμα του νέου αρώματος για να μπορείτε να σχηματίσετε μια καλύτερη άποψη παρατηρώντας με την ησυχία σας την εξέλιξη της μορφής του.
  • Διαλέξτε το άρωμα που ταιριάζει στην εποχή. Η ζέστη κάνει τα αρώματα να μυρίζουν πιο έντονα γι’ αυτό καλό θα ήταν, αν ψάχνετε άρωμα την περίοδο του καλοκαιριού, να διαλέξετε κάτι πιο ελαφρύ και δροσερό.
  • Μια πολύ καλή ιδέα θα ήταν να διαλέξετε το άρωμά σας μαζί με την καλή σας, ούτως ώστε να έχετε μια δεύτερη και μάλιστα ...αρμόδια γνώμη.

    πηγη.weddingfhoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου