Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Η λεύκανση των δοντιών



Χαμογελάστε με αυτοπεποίθηση
Το κατάλευκο χαμόγελο είναι ένα από τα πλέον ακαταμάχητα στοιχεία της εμφάνισής μας. Μια σειρά από υγιή και λευκά δόντια μαγνητίζει το βλέμμα και μας προσδίδει αφοπλιστική γοητεία. Δυστυχώς, το πέρασμα του χρόνου και οι κακές συνήθειες, όπως ο καφές και το τσιγάρο, αλλοιώνουν το χρώμα των δοντιών μας που χάνουν τη λευκότητά τους. Ευτυχώς, η σύγχρονη οδοντιατρική έχει αναπτύξει ασφαλείς μεθόδους που επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη μας και μάλιστα πιο λευκό και πιο όμορφο από ποτέ. Η ημέρα του γάμου σας είναι ίσως η μέρα που θα χαμογελάσετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, και μάλιστα τα περισσότερα από αυτά τα χαμόγελα θα καταγραφούν για πάντα μέσω του φωτογραφικού φακού. Αν λοιπόν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες και για πάντα με το κατάλευκο χαμόγελό σας, τότε η λεύκανση μπορεί να είναι η λύση...
Lefkansi_Men_2

Οι τεχνικές της λεύκανσης
Οι τεχνικές λεύκανσης είναι τρεις και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επιβλέπονται από οδοντίατρο. Ειδικότερα, η πρώτη τεχνική είναι η λεύκανση που γίνεται στο οδοντιατρείο, η δεύτερη είναι η λεύκανση που γίνεται στο σπίτι και η τρίτη είναι ένας συνδυασμός των δύο αυτών τεχνικών.

Λεύκανση στο οδοντιατρείο
Στην περίπτωση αυτή, η λεύκανση γίνεται αποκλειστικά στο οδοντιατρείο από το γιατρό σας και ενδείκνυται για την περίπτωση που επιθυμείτε να δείτε πολύ γρήγορα αποτελέσματα. Καθώς το υλικό που χρησιμεύει για τη λεύκανση απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με τα ούλα σας, ο γιατρός θα τα απομονώσει και θα απλώσει το λευκαντικό ζελέ πάνω στα δόντια σας. Μετά από 15 – 30 λεπτά θα το αφαιρέσει προσεκτικά. Η διαδικασία διαρκεί περίπου μία ώρα και απαιτούνται μία με δύο επισκέψεις στο ιατρείο.

Λεύκανση στο σπίτι

Η τεχνική αυτή γίνεται κατ’ οίκον από εσάς τους ίδιους με ειδικά μασελάκια (νάρθηκες λεύκανσης) τα οποία θα έχει κατασκευάσει ειδικά για εσάς ο οδοντίατρός σας. Ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού θα τοποθετείτε το ειδικό λευκαντικό ζελέ στα μασελάκια και θα τα φοράτε για αρκετές ώρες. Στην τεχνική αυτή χρειάζεται προσοχή ώστε το λευκαντικό υλικό να μην έρθει σε επαφή με τα ούλα σας. Η διαδικασία διαρκεί 5 – 7 ημέρες και, όταν ολοκληρωθεί, θα πρέπει να γίνει έλεγχος του αποτελέσματος από τον οδοντίατρό σας.

πηγη.weddingphoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου