Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Νυφικό μπουκέτο γεμάτο λάμψη





Θα ξέρετε βέβαια ότι η νυφική ανθοδέσμηείναι "του γαμπρού". Τη διαλέγει εκείνος, την πληρώνει εκείνος και την προσφέρει στη νύφη την ώρα που την υποδέχεται στα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου. Αυτό ισχύει αν το εξετάσουμε από την πλευρά της παράδοσης. Γιατί αν δούμε τι συμβαίνει εδώ και χρόνια στην πράξη, θα συμπεράνουμε ότι η νύφη διαλέγει το νυφικό μπουκέτο που θα κρατά τη μέρα του γάμου της και ο γαμπρός απλά συμφωνεί και ακολουθεί την επιλογή της..........


Για τις νύφες λοιπόν που τολμούν να δοκιμάσουν νέα πράγματα, ένα νυφικό μπουκέτο από κοσμήματα έρχεται να αλλάξει αυτό που έχουμε στο μυαλό μας για το μπουκέτο της νύφης. Τα νυφικά μπουκέτα με κοσμήματα είναι γνωστά ως brooch bouquets και έχουν γίνει ήδη μόδα! Και γιατί να μην έχουν γίνει, αφού τα προτερήματά τους είναι πολλά!

Τα νυφικά μπουκέτα με κοσμήματα ξεχωρίζουν γιατί ...

Είναι λαμπερά! Πολύ λαμπερά και εντυπωσιακά.
Μπορείς να τα φτιάξεις ακόμη και μόνη σου. Είναι ένα DIY project, στο οποίο διαχειρίζεσαι εσύ το κόστος, ανάλογα με τα κοσμήματα που θα επιλέξεις. Δεν θα είναι βέβαια αληθινά, αλλά πάντα υπάρχουν διάφορες ποιότητες και τιμές. Συνήθως χρησιμοποιούνται εντυπωσιακές καρφίτσες, μεγάλα μοντέρνα δαχτυλίδια, αλλά και σκουλαρίκια ή μενταγιόν.
Nyfi me nyfiko bouketo apo kosmimata kai louloudia
πηγη.teleiosgamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου