Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Λινάτσα : Ένα φυσικό υλικό, δεκάδες χρήσεις στη διακόσμηση του γάμου & της βάπτισης

Λινάτσα : Ένα φυσικό υλικό, δεκάδες χρήσεις στη διακόσμηση του γάμου & της βάπτισης {Μέρος 1}


Runner & trapezomantila apo linatsa gia ta trapezia tis dexiosis tou gamou kai tis vaptisisΗ λινάτσα είναι ένα ύφασμα με πλέξη, φτιαγμένο από λινάρι.
Παλαιότερα το χρησιμοποιούσαν κυρίως για την παραγωγή τσουβαλιών, αλλά σήμερα, με την ανθρώπινη δημιουργικότητα να επεξεργάζεται διαρκώς νέες ιδέες και αφαρμογές, η λινάτσα βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, διακοσμώντας χώρους δεξιώσεων, γάμους, βαπτίσεις, σπίτια.
Παρακάτω σας δίνουμε μερικές ιδέες για να διακοσμήσετε με αυτό το φυσικό υλικό μικρά ή μεγαλύτερα αντικείμενα, τραπέζια, καρέκλες ή ακόμη και να φτιάξετε διακοσμητικά στοιχεία βασισμένα στη λινάτσα. Ο συνδυασμός της με τη δαντέλα δίνει ένα ρομαντικό ύφος στη διακόσμηση και τονίζει το στυλ της υπαίθρου που ίσως θέλετε να δώσετε σε έναν γάμο ή σε μια βάπτιση σε εξωτερικό χώρο ή ακόμη και στο εξοχικό σας σπίτι....

Table Runner από λινάτσα
Αγοράστε λινάτσα με το μέτρο και κόψτε τη στις διαστάσεις που ταιριάζουν στα τραπέζια της δεξίωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως runner, ως ύφασμα για να περικλείσετε σε αυτό την κεντρική διακόσμηση του τραπεζιού, αλλά και ως τραπεζομάντιλο ή ναπερόν. Υπάρχουν τόπια διαφόρων διαστάσεων σε πλάτος, οπότε διαλέξτε εκείνα που σας εξυπηρετούν περισσότερο γι' αυτό που θέλετε να φτιάξετε.

πηγη.teleiosgamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου