Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Προσφέρετε σπιτικό Limoncillo στους καλεσμένους σας



ΛεμοντσέλοΜια όμορφη ιδέα για να κλείσει το γεύμα ή το δείπνο της δεξίωσης του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας, είναι να προσφέρετε στους καλεσμένους ένα ποτηράκι λεμοντσέλο. Αυτό το ιταλικό λικέρ, είναι ιδανικό για να το σερβίρετε μετά το φαγητό, λόγω των χωνευτικών ιδιοτήτων του. Μπορείτε να το αγοράσετε έτοιμο σε όμορφες γυάλινες φιάλες, αλλά μπορείτε αν θέλετε να το φτιάξετε και μόνοι σας. Η απόφασή σας εξαρτάται μεταξύ άλλων από την διάθεση, τον χρόνο και φυσικά τον αριθμό των καλεσμένων σας............
Πάντως εμείς σας δίνουμε τη συνταγή για να το φτιάξετε όποια στιγμή θέλετε και να το σερβίρετε στους φίλους που καλείτε στο σπίτι σας. Προμηθευτείτε όμορφα γυάλινα μπουκάλια για να το διατηρήσετε και θυμηθείτε να τα έχετε πάντα στο ψυγείο, καθώς το λεμοντσέλο, πρώτον σερβίρεται κρύο και δεύτερον διατηρείται τουλάχιστον για ένα χρόνο στο ψυγείο.

Για να φτιάξετε λεμοντσέλο θα χρειαστείτε

  • 1 μπουκάλι βότκα (750ml)
  • 8 – 10 λεμόνια (μέτρια)
  • 750 γρ ζάχαρη
  • 750 γρ νερό

  • πηγη.teleiosgamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου