Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Για να μη φθείρει η γκρίνια το γάμο σας



 του συζύγου τους: «Λείπεις συνέχεια, δεν έχεις καιρό για μένα και τα παιδιά, δεν με βοηθάς καθόλου, δεν κάνεις τίποτα στο σπίτι».
εκ μέρους του άνδρα: «Δεν λες έναν καλό λόγο, δεν με υπολογίζεις, δεν με προσέχεις, δεν σ’ ενδιαφέρει τι κάνω». 
του συζύγου τους: «Δεν δείχνεις τίποτα από τον εαυτό σου, δεν μιλάς, δεν με ακούς, δεν κάνεις τίποτα για τη σχέση, αδιαφορείς, είσαι συνέχεια... αλλού».





της συζύγου τους στο σπίτι και το νοικοκυριό: «Θέλεις να με κρατάς δέσμιο, συνέχεια με ελέγχεις, δεν αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, με θέλεις κολλημένο στο σπίτι, ασχολείσαι συνέχεια με τα παιδιά, είσαι σχολαστική, δεν μου αφήνεις χώρο για προσωπική ζωή».
της συζύγου να τον «διαπαιδαγωγήσει»: «Όλο μού κάνεις κήρυγμα, δεν ικανοποιείσαι με τίποτα, θέλεις να έχεις πάντα την τελευταία λέξη, συνέχεια γκρινιάζεις, θέλεις να με φέρεις στα μέτρα σου, θέλεις να έχεις πάντα δίκιο».
 της γυναίκας: «Είσαι πολύ ευαίσθητη, με το παραμικρό κλαις, με καταπιέζεις με τις απαιτήσεις σου, θέλεις να αναλύεις τα πάντα, μιλάς συνέχεια, είσαι πολύ παρορμητική, με πλακώνεις με τα συναισθήματά σου».
 της συζύγου τους: «Δεν είσαι τρυφερή, δεν ενδιαφέρεσαι γι’ αυτά που κάνω, είσαι ψυχρή και απόμακρη, ασχολείσαι με όλους τους άλλους, εκτός από μένα».

πηγη.vita.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου