Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόταση γάμου για...πρωινό!



Το να κάνεις πρόταση γάμου στη γυναίκα που αγαπάς χρειάζεται θάρρος, ειλικρίνεια και δημιουργικότητα. Δεν αρκεί μόνο να έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί της. Πρέπει να σκεφτείς έναν ωραίο και πρωτότυπο τρόπο να κάνεις αυτή τη στιγμή ακόμα πιό μαγική.
Το κλειδί σε μια πρόταση γάμου είναι η έκπληξη. Προσπάθησε λοιπόν να τα οργανώσεις όλα χωρίς να υποψιαστεί εκείνη τίποτα. Δεν είναι απαραίτητο το σχέδιό σου να είναι η απόλυτη υπερβολή. Συνήθως τα πιό απλά και "αληθινά" είναι και αυτά που προκαλούν τη μεγαλύτερη συγκίνηση. Σέρβιρέ της λοιπόν τηνπρόταση γάμου για πρωινό.


Σήκω το πρωί από το κρεβάτι πριν από εκείνη, χωρίς να σε καταλάβει και ετοίμασέ της το αγαπημένο της πρωινό. Βάλε και ένα τριαντάφυλλο για να το κάνεις να φαίνεται ιδιαίτερο. Μπορείς ακόμα και να στρώσεις ροδοπέταλα από το υπνοδωμάτιο μέχρι το χώρο που έχεις στήσει το πρωινό. Σίγουρα μόλις ξυπνήσει θα αναρωτιέται ποιά είναι η ειδική περίσταση και τότε εσύ θα αρχίσεις να ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου. Αν πάλι θεωρείς ότι δεν είσαι τόσο καλός με τα λόγια, μπορείς να έχεις προνοήσει και να έχεις ζητήσει από το ζαχαροπλάστη σου να σου ετοιμάσει ένα μεγάλο μπισκότο μέσα σε ένα ωραίο κουτί το οποίο μόλις εκείνη το ανοίξει θα γράφει την επίμαχη ερώτηση "Θα με παντρευτείς;".
Καλή τύχη.

πηγη.save-the-date.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου