Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Για κορίτσάκια

Για κορίτσάκια

1. Hello Kitty. Οι πιθανότητες είναι αμέτρητες και η ελευθερία σου τεράστια αφού μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλες τις αποχρώσεις του ρόζ και του κόκκινου για το στολισμό σου. Χρησιμοποίησε το πρόσωπο της Kitty και μοτίβα όπως το καρό και το πουά για τα πάντα απο τραπεζομάντιλα ως και τις μπομπονιέρες σου.


2. Ζαχαρούπολη. Η πιο γλυκιά ιδέα που περιλαμβάνει γλυκά και ζαχαρωτά, μαλλί της γριάς γλειφιτζούρια και καραμέλες. Η παλέτα σου μπορεί να περιλαμβάνει όλα τα παστέλ χρώματα και το ασημένιο ίσως, και μπορείς μάλιστα να τυλίξεις τη μπομπονιέρα σου στο πρωτότυπο σχήμα της καραμέλας.


3. Ροζ πάνθηρας. Εκμεταλλεύσου τον όμορφο συνδυασμό ροζ και μαύρου και μην αφήσεις απ’ έξω τη φιγούρα του επιθεωρητή. Μπορείς να ζωγραφίσεις πατούσες στο πάτωμα της αίθουσας που θα οδηγεί τους καλεσμένους στα τραπέζια και το μπουφέ και μπορείς να αφήσεις ένα μεγεθυντικό φακό στα τραπέζια.


4. Πασχαλίτσες. Είναι τέλειες για μια ανοιξιάτικη βάπτιση και σου δίνουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Κυρίαρχος χρωματικός συνδυασμός εδώ είναι το κόκκινο με το λευκό αλλά μπορείς να προσθέσεις το πράσινο και ένα ακόμη χρώμα που θα συμβολίζουν κάποιο λουλούδι.


5. Τα παιδιά των λουλουδιών. Το σήμα της ειρήνης, ένα ροζ αυτοκινητάκι σκαραβαίος και πολλά λουλούδια και χάντρες μπορούν να στολίσουν την αίθουσα και τις μπομπονιέρες σου και να δώσουν χαρά στους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους. Μπορείς μάλιστα να εκμεταλλευτείς και τη χαρακτηριστική γραμματοσειρά του θέματος για τις προσκλήσεις σου.

πηγη..weddingplan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου