Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Κείμενα Βάπτισης: Τι να γράψεις στα προσκλητήρια

Το κείμενο των προσκλητηρίων σου πρέπει να περιλαμβάνει μερικές βασικές πληροφορίες. Ακόμη κι αν σκέφτεσαι να συντάξεις ένα χιουμοριστικό ή ιδιαίτερο κείμενο υπάρχουν 5 βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις


1. Τα ονόματα.

Στην πρόσκλησή σου πρέπει να αναγράφονται τα ονόματα των γονιών, του νονού ή των νονών και φυσικά το όνομα που πρόκειται να πάρει το παιδί. Αν το θέλεις, μπορείς να συμπεριλάβεις και τα ονόματα άλλων συγγενών που σημαίνουν πολλά για εσένα αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό.

2. Η μέρα και η ώρα

Φυσικά θα συμπεριλάβεις την ημέρα και την ώρα της βάπτισης στο προσκλητήριο μαπρέεπι να προσέξεις να γράψεις ξεκάθαρα την ημέρα, την ημερομηνία και το μήνα για να αποφευχθούν μπερδέματα. Ομοίως, για την ώρα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν πρόκειται για μεσημεριανή ή βραδινή ώρα. 

3. Η διευθύνσεις

Γράψε την ακριβή διεύθυνση της εκκλησίας και του χώρου όπου πρόκειται να γίνει το πάρτυ αν θα κάνεις ώστε να μπορέσουν οι καλεσμένοι σου να το βρούν εύκολα. Αν έχεις τη δυνατότητα τύπωσε κάποιο χάρτη για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση ή γράψε οδηγίες.

4. Στοιχεία επικοινωνίας

Η πρόσκληση σου θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα τηλέφωνο ή ένα e-mail στα οποία θα μπορούν να σε βρούν οι καλεσμένοι σου για τυχόν ακυρώσεις, για να δεχτούν την πρόσκληση ή ακόμη και για να ζητήσουν οδηγίες.

5. Περεταίρω πληροφορίες

Αν το πάρτι σου πρόκειται να έχει δραστηριότητες πρέπει να συμπεριλάβεις κάποιο πρόγραμμα. Αν θέλεις να έχεις dress code πρέπει επίσης να το αναφέρεις. Τέλος, αν η βάπτιση σου έχει κάποιο θέμα καλό είναι να ενημερώσεις τους καλεσμένους σου.
πηγη.weddingplan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου