Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ιδεες για το θεμα της βαπτισης

Εκείνο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι πως, στην ουσία η οργάνωση ενός πάρτι για βάπτιση είναι σημαίνει την οργάνωση ενός παιδικού πάρτι. 

Πρέπει λοιπόν να επιλέξεις ανάλογα θέματα. Πέρα απο την κλασσική επιλογή του ναυτικού θέματος για αγοράκια και της πριγκίπισσας για κοριτσάκια, υπάρχουν μυριάδες άλλες επιλογές που μπορεί να είναι απο το αγαπημένο καρτούν του παιδιού σου ως και...το δικό σου όταν ήσουν εσύ παιδί. 


Δες ενδεικτικά μερικές προτάσεις.




Για αγοράκια


1. Ο μικρός πρίγκιπας. Το υπέροχο παραμύθι του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ θα μπορούσε να αποτελέσει την τέλεια έμπνευση για το πάρτι σου. Η χρωματική σου παλέτα θα περιλαμβάνει το κίτρινο, το μπλέ και το ασημένιο και θα μπορούσες μάλιστα μαζί με τη μπομπονιέρα να χαρίζεις στους καλεσμένους σου το ίδιο το παραμύθι σαν δώρο. 


Στόλισε τα τραπέζια με κόκκινα τριαντάφυλλα και με μικρά αστεράκια για να βάλεις τους πάντες στο πνεύμα του παραμυθιού.


2. Η εποχή των παγετώνων. Το παιδικό αριστούργημα του Disney μπορεί να γίνει το τέλειο θέμα για μια χειμερινή βάπτιση. Με την παλέτα σου να κυμαίνεται σε όλα τα χρώματα του καφέ και του μπλέ μπορείς να επιστρατεύσεις τους χαρακτήρες της ταινίας ή ακόμη και το περίφημο βελανίδι τόσο για το στολισμό του χώρου όσο και για τις μπομπονιέρες.


3. Playmobil. Αγαπημένο παιχνίδι μικρών και μεγάλων που δε σε περιορίζει σε τίποτα χρωματικά. Μπορείς να στολίσεις τα πάντα (τη δεξίωση, τα τραπέζια, τις μπομπονιέρες, τις ανθοστήλες) με κομμάτια του παιχνιδιού και να δωρίσεις με τη μπομπονιέρα σου ένα μικρό playmobil.


4. Superman. Άλλαξε το μονόγραμμα του Superman με εκείνο του δικού σου ήρωα και χρησιμοποίησε το κόκκινο, το μπλέ και το κίτρινο στο στολισμό σου. Μπορείς να τυπώσεις σουπλά με το κόμικ για τα τραπέζια σου και ακόμη να χαρίσεις ολόκληρα κόμικς στους καλεσμένους σου.


5. Δεινόσαυροι. Δημοφιλείς με όλα τα αγοράκια, οι δεινόσαυροι σου δίνουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς όλα τα χρώματα της φύσης και να δημιουργήσεις τη δική σου εκδοχή ενός χαριτωμένου τυρανόσαυρου για σταρ του πάρτι. Μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα παιχνιδιών μάλιστα θα σου δώσει ακόμη περισσότερη έμπνευση.

πηγη.weddingplan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου