Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Πρωτότυπες αφίξεις για τολμηρές νύφες!



Νυφικό Αυτοκίνητο
Έφτασε η μεγάλη ημέρα, η εκκλησία έχει φορέσει τα γιορτινά της, οι καλεσμένοι στην ώρα τους και ο γαμπρός περιμένει με ανυπομονησία στο προαύλιο την εμφάνιση της καλής του... Επειδή, όμως ως γνωστόν, η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μένει πιο έντονα καταγεγραμμένη στη μνήμη φροντίστε η άφιξή σας να μείνει αξέχαστη!
Κάροτσερη, κάροτσερη!
Για την απόλυτα παραμυθένια εκδοχή, η πρόταση είναι ΜΙΑ. Άμαξα με κάτασπρα άλογα και ένας καροτσέρης σωστός ιππότης που θα σταματήσει μπροστά από το σαστισμένο πλήθος, θα αφήσει το κόκκινο χαλί να κυλήσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας και θα ανοίξει την πόρτα στην πριγκίπισσα νύφη που θα οδηγηθεί με μεγαλοπρέπεια στην αγκαλιά του βασιλόπουλου. Υπάρχει βέβαια και η πιο προσιτή εκδοχή της παραδοσιακής, ελληνικής άμαξας όπως κυκλοφορεί στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο».....................


Το vintage είναι στη μόδα
Δεν είναι δύσκολο να ντύσετε έναν κλασικό «σκαραβαίο» -όλο και κάποιος από το περιβάλλον σας θα έχει- και να κάνετε εμφάνιση μέσα από τις δεκαετίες του '50 και του '60 με την ανάλογη των περιστάσεων εμφάνιση.
Πρωτοτυπήστε ακόμα περισσότερο «φορτώνοντας» παρανυφάκια και λοιπούς συνοδούς σε ένα VW bus Type2 και με ρετρό διάθεση ορμήστε τρέχοντας στην αγκαλιά του αγαπημένου σας!
Εμφάνιση από αέρος
Ναι, κι αυτό γίνεται. Αν το βαστάει η τσεπούλα σας νοικιάστε ένα ελικόπτερο για να σας φέρει σύντομα και εντυπωσιακά στα σκαλιά της εκκλησίας. Απαραίτητη προϋπόθεση να μη φοβάστε τα ύψη, να έχετε εμπιστοσύνη στον πιλότο και να υπάρχει αρκετός χώρος για την προσγείωση. Διαφορετικά θα πρέπει να σας αρέσουν πολύ τα extreme sports!
Νύφη-Νησιωτοπούλα
Για γάμους που γίνονται σε παραθαλάσσια ξωκλήσια τι πιο ρομαντικό, πιο καλοκαιρινό και πιο ελληνικό από ένα ανθοστολισμένο καΐκι που μεταφέρει συνοδεία βιολιού και λίρας τη νύφη με το αέρινο φόρεμα και το λευκό σανδάλι!
Νύφη-Οικολόγος
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποδείξετε στην πράξη ότι νοιάζεστε για το περιβάλλον. Ακόμα και την άφιξή σας στην εκκλησία μπορείτε να προσαρμόσετε σ’ αυτή τη φιλοσοφία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ποδηλατάκι και πολύ κέφι. Μπορείτε επίσης να «ναυλώσετε» ένα ποδήλατο για δυο, έτσι ώστε να μοιραστείτε τις πεταλιές με τον μπαμπά σας που θα σας οδηγήσει μέχρι την αγκαλιά του γαμπρού κι έπειτα το καβαλάτε παρέα με το σύντροφο της ζωής σας. Τέλος, υπάρχει και η πιο ξεκούραστη για σας οικολογική λύση του ποδηλάτου-ταξί όπου εσείς κάθεστε αναπαυτικά και κάποιος άλλος να κάνει τη σκληρή δουλειά. Αν πάλι παντρεύεστε στη Σαντορίνη ή στην Ύδρα ένα στολισμένο γαϊδουράκι θα κάνει τη διαφορά, συνδυάζοντας την οικολογία με την παράδοση!
Νύφη-Αμαζόνα
Άσπρο φόρεμα, άσπρο άλογο, λίγες γνώσεις ιππασίας και φτάσατε! Τολμήστε να ρίξετε γροθιά στο κατεστημένο που θέλει τον άνδρα καβαλάρη να παίζει το ρόλο του πρίγκιπα που ήρθε να πάρει την αγαπημένη του και να την πάει μακριά. Κάνετε την υπέρβαση και αφήστε τους όλους άφωνους. Μετά την τέλεση του μυστηρίου πιάστε ξανά τα γκέμια, ανεβάστε πάνω στο άλογο το σύζυγο και καλπάστε προς το όνειρο.
Νύφη-Καμικάζι
Είστε λάτρης του δικύκλου; Δεν πηγαίνετε πουθενά χωρίς αυτό; Τότε μην το παρατήσετε την πιο σημαντική για σας μέρα. Στολίστε το με άνθη και κορδέλες, βάλτε το κράνος σας πάνω στο οποίο θα έχετε με κάποιο τρόπο στερεώσει το πέπλο -ζητήστε τη βοήθεια ειδικού!- και βουρ για την εκκλησία. Προσοχή στις ουρές και τα τούλια. Πρέπει να τα έχετε όλα μαζεμένα μπροστά σας προς αποφυγήν ατυχημάτων.
Νύφη-Bollywood
Δημιουργήστε κινηματογραφικό σκηνικό με στοιχεία bollywood κάνοντας την εμφάνισή σας με ένα από τα πιο χαρακτηριστικά trademarks της ινδικής κουλτούρας. Το αυτοκίνητο Hindustan Ambassador κατασκευής 1958. Να είστε σίγουρες ότι μέσα σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο όλοι οι προσκεκλημένοι θα θαυμάσουν τη δημιουργική σας φαντασία.
πηγη.nifi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου