Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Τα 7 αμαρτήματα της νύφης



Τα 7 αμαρτήματα της νύφηςΑρχίστε όμως να κολλάτε και χαρτάκια με το τι «δεν πρέπει να κάνετε» προκειμένου να παραμείνετε ήρεμη και χαλαρή μέχρι την ημέρα του γάμου σας!
1. Και τώρα δίαιταΑρκετές νύφες πέφτουν στην παγίδα να ξεκινάνε απότομα δίαιτα με το που αρχίζουν οι προετοιμασίες του γάμου. Παρ’ όλα αυτά έχει παρατηρηθεί ότι πέρα από το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η απώλεια βάρους και πόντων, το δέρμα σας μπορεί να μοιάζει ταλαιπωρημένο και αφυδατωμένο. Σύμφωνα με διαιτολόγους, αυτές είναι οι ενδείξεις μιας όχι σωστής διατροφής, μιας όχι σωστής δίαιτας. Συμβουλευτείτε το διαιτολόγο σας προτού κάνετε τέτοιες απότομες αλλαγές στον οργανισμό σας.
2. Ατελείωτοι… μονόλογοιΜπορεί εσείς οι ίδιες να μην το παρατηρείτε, παρ’ όλα αυτά είναι πολύ πιθανό το διάστημα αυτό όλες οι κουβέντες σας να περιστρέφονται γύρω από το γάμο και τις προετοιμασίες του. Θα πρέπει όμως πάντα να σκέφτεστε κατά πόσο ενδιαφέρουν τον ακροατή σας όλες αυτές οι λεπτομέρειες και κατά πόσο έτσι γίνεστε εγωκεντρικοί. Περιοριστείτε σε μικρές συζητήσεις όσον αφορά το γάμο σας, με πρόσωπα που πραγματικά ενδιαφέρονται για το θέμα!
Τα 7 αμαρτήματα της νύφης3. Η επόμενη μέραΜία ακόμη παγίδα στην οποία πέφτουν οι νύφες είναι ότι είναι τόσο «απασχολημένες» με τα του γάμου, που πραγματικά δεν έχουν αναλογιστεί ότι γάμος δεν είναι μόνο η μέρα του μυστηρίου και της δεξίωσης, αλλά ολόκληρη η ζωή που έπεται!
4. O σύντροφός σας«Δε θα καταφέρω να βρεθούμε σήμερα, αγάπη μου, έχω ραντεβού με την αισθητικό μου, τον ανθοπώλη κλπ.» Μήπως αυτά τα λόγια σας θυμίζουν κάτι; Ένα πολύ σοβαρό λάθος που κάνουν συνήθως οι υποψήφιες νύφες είναι ότι αρχίζουν με όλο αυτόν τον κυκεώνα εργασιών και προετοιμασιών να παραμελούν το σύντροφό τους. Φροντίστε να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί και ας μην είναι όλα τέλεια οργανωμένα για το γάμο σας. Βγείτε έξω και απολαύστε αυτή τη φάση της ζωής σας!
5. H νύφη «DIVA»Σε λίγο καιρό πλησιάζει η ημέρα του γάμου σας και εσείς έχετε κάνει τους γύρω σας να τρέχουν σε κάθε «θέλω» σας. Ζητάτε χάρες από κάθε κοντινό σας πρόσωπο, χάρες που δεν μπορούν να αρνηθούν αλλά και από τη μεριά σας θεωρείτε δεδομένο ότι δε θα αρνηθούν. Έχετε αναλογιστεί ποτέ για ποιο λόγο τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής σας αισθάνεστε την ανάγκη να είστε στο επίκεντρο της προσοχής των ανθρώπων που σας περιβάλλουν; Καλό θα είναι λοιπόν, αυτή την περίοδο να μην ασχολείστε μόνο με τον εαυτό σας και τα του γάμου σας, αλλά να προσπαθείτε να είστε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να «αφουγκράζεστε» και τις δικές σας ανάγκες.
6. Ο γαμήλιος προϋπολογισμόςΞεκαθαρίστε από την αρχή με το σύντροφό σας το ποσό που θα διαθέσετε για το γάμο σας. Είναι κρίμα και πραγματικά σύνηθες φαινόμενο το να ξεκινάει μια συμβίωση με χρέη μετά από ένα «τέλειο» γάμο και μια «τέλεια» δεξίωση. Αρκεστείτε σε αυτά που μπορείτε να καταναλώσετε και αποταμιεύστε προκειμένου να έχετε μετά την ημέρα του γάμου τη δυνατότητα να απολαύσετε ακόμη πιο σημαντικά πράγματα όπως ένα ταξίδι, ένα όμορφο σπιτικό κλπ.
7. Τι μπορεί να περνάνε οι γονείς;Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι αρκετοί γονείς πέρα από τη χαρά που φυσικά νιώθουν για τον επικείμενο γάμο σας, μπορεί παράλληλα να νιώθουν ένα μεγάλο κενό, το κενό της επικείμενης απουσίας σας από το πατρικό σας σπίτι. «Βάλτε νερό στο κρασί σας» και αφήστε τους να εκφράσουν αυτά τα ανάμεικτα συναισθήματά τους. Σε όποια ηλικία και αν είστε σίγουρα θα τους λείψετε όπως θα σας λείψουν και εσάς.
πηγη..nifi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου