Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Γαμπρός: 4 τρόποι για να ξεχωρίσετε



4 τρόποι για να ξεχωρίσετε ως γαμπρός
Σε ένα γάμο τα μάτια είναι εστραμμένα στην νύφη, αλλά και εσείς ως γαμπρός, πρέπει να έχετε την δική σας αξιόλογη παρουσία. Αν και η παράδοση ορίζει τον γαμπρό και τους υπόλοιπους άνδρες να φορούν κουστούμια, που μοιάζουν μεταξύ τους, λίγο-πολύ, είναι σημαντικό να βοηθάτε ώστε να σας "βλέπουν" και να σας "αναγνωρίζουν" από μακριά ότι είστε ο ξεχωριστός τύπος, που μόλις λίγο πριν αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με την νύφη.
Όσο πιο επίσημος είναι ο γάμος, τόσο περισσότερο αυστηροί και συντηρητικοί πρέπει να είναι οι κώδικες που οδηγούν. Εκτός όμως από τους κανόνες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους τέσσερεις τρόπους για να ξεχωρίσετε αυτή την ειδική ημέρα......................


Εναλλακτικό Κουστούμι

Επιλέγοντας ένα διαφορετικό σακάκι από αυτά των τυπικών γραμμών είναι σίγουρο ότι θα έχετε έναν ικανό λόγω για να αποσπάσετε την προσοχή των καλεσμένων. Για έναν πρωινό γάμο, μπορείτε να φορέσετε και παλτό αντί για σακάκι, αλλά θα πρέπει να έχετε ντύσει και τους παρανύμφους σας ανάλογα. Εάν επιλέξετε ένα σταυρωτό σακάκι, ντύστε τους παρανύμφους σας με ίσια σακάκια. Μπορείτε επίσης να φορέσετε ένα μονόκουμπο σακάκι και στους παρανύμφους σας να δώσετε μια περισσότερο σπορ ένδυση.Εάν πάλι σας αρέσει το λευκό χρώμα στο σακάκι, μπορείτε να το φορέσετε και τους παρανύμφους σας να τους ντύσετε με το κλασικό μαύρο ή και αντίστροφα.

Ένα εντυπωσιακό λουλούδι

Μια μοναδική μπουτονιέρα που μπορεί να φορεθεί στο πέτο του σακακιού, είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ενισχυθεί η παρουσία σας. Προσέξτε όμως! Εάν ο γάμος σας είναι πάρα πολύ επίσημος, μην επιλέξετε αυτή την συμβουλή.
Για παράδειγμα μπορείτε να φορέσετε μια μπουτονιέρα πέτου από λουλούδια ίδιων αποχρώσεων με τα άνθη του στολισμού, αλλά θα πρέπει να προσθέσετε μια πινελιά ξεχωριστή. Ένα άνθος μικρό, που θα προσθέσει μια αντίθεση και μια έμφαση.
Μια εξίσου έξυπνη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε ίδια άνθη, αλλά εσείς να φορέσετε ανθισμένο(ανοιχτό) μπουμπούκι και στους παρανύμφους σας να τοποθετήσετε κλειστά.

Αποκαλυπτική γραβάτα

Τραβήξατε τα μάτια όλων με την χρήση μιας γραβάτας διαφορετικής απόχρωσης από του συνόλου, δημιουργώντας έντονη αντίθεση. Παραδείγματος χάριν, εάν φοράτε μια ασημί γραβάτα και ασορτί ζωνάρι, μπορείτε να προτείνετε και στους παρανύμφους σας να φορέσουν έναν τέτοιο συνδυασμό, σε αποχρώσεις που να ταιριάζουν με τα χρώματα των θυλικών παρανύμφων. Ως γαμπροί, μπορείτε να κάνετε ένα ακόμα βήμα εμπρός και να επιλέξετε παπιγιόν και στους παρανύμφους σας να προτείνετε γραβατόνια ή μικρά φουλαράκια.

Ποικιλία στα ζωνάρια

Οι ζώνες της μέσης, είναι ένα ακόμα ένα αξεσουάρ του κουστουμιού, για τον γαμπρό. Διαλέξτε ένα, διαφορετικού χρώματος από του συνόλου, και εντυπωσιάστε. Εάν πάλι διαλέξετε αυστηρά επίσημο σε μαύρους χρωματισμούς, μπορείτε να δώσετε χρώμα με τα ζωνάρια των παρανύμφων.

πηγη.teleiosgamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου