Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Τα πρώτα βήματα για ένα επιτυχημένο Bachelorette party



bachelorette_1_a
Για όλες τις γυναίκες έρχεται κάποια στιγμή που θα βρεθούν σε ένα Bachelorette party, ή θα πρέπει να το οργανώσουν, ή στην καλύτερη περίπτωση θα φτάσει η ώρα που θα περάσουν τέλεια στο δικό τους.
Οι ιδέες για πάρτυ μεταξύ γυναικών είναι πολλές, χωρίς να περιλαμβάνουν απαραίτητα strip shows με άνδρες που φοράμε string και έχουν ξυρισμένο στέρνο και λαδωμένο κορμί.
Οι γυναίκες ξέρουμε να περνάμε καλά και χωρίς αντρική παρέα. Στο σπίτι μιας φίλης, σε ένα spa, πηγαίνοντας μια διήμερη εκδρομή ή περνώντας μια ολόκληρη μέρα όλες μαζί για shopping, beaute, μετά για καφέ, φαγητό και τέλος σινεμά για ταινία σε ιδιωτική προβολή.
Για να οργανώσουμε ένα επιτυχημένο Bachelorette party πρέπει να γνωρίζουμε τα βασικά. Πάμε λοιπόν από την αρχή….........


Το πάρτυ οργανώνεται συνήθως από την αδερφή της νύφης, την καλύτερή της φίλη, ή 2-3 από τις καλύτερες φίλες της ή ακόμη και από την κουμπάρα, όταν είναι από τη μεριά της νύφης. Όποια λοιπόν οργανώσει το πάρτυ θα πρέπει να καλέσει τις υπόλοιπες γυναίκες, σε συνεννόηση με άλλες φίλες, την αδερφή ή την αγαπημένη ξαδέρφη της νύφης, που γνωρίζουν πιθανόν και άλλα πρόσωπα που πρέπει να προσκληθούν. Από κοινού θα πρέπει να βρουν και την κατάλληλη ημερομηνία. Στην περίπτωση που πρέπει να φύγουν από την πόλη, είναι σίγουρο ότι πρέπει να συνεννοηθούν με τη νύφη και να μη το κρατήσουν για έκπληξη!
Φυσικά στο πάρτυ η μόνη που δεν πληρώνει είναι η νύφη και γι’ αυτό όλες οι υπόλοιπες γυναίκες θα μοιραστούν τα έξοδα. Οπότε καλό είναι για όσες δεν το γνωρίζουν να ενημερωθούν από όποια το οργανώνει, για να είναι προετοιμασμένες. Αν το κόστος ανά άτομο μπορεί να προβλεφθεί εκ των προτέρων, θα είναι η ιδανική περίπτωση, για να μη βρεθεί κανένας προ εκπλήξεως.
πηγη..teleiosgamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου