Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Bachelorette Πάρτι: 14 ξεχωριστές προτάσεις



ImageΕάν η σκέψη του ανταγωνισμού με τους άνδρες και η διασκέδαση με ένα ανδρικό στριπτίζ δεν σας συγκινεί και δεν σας εκφράζει, μην εγκαταλείπετε την επιθυμία σας να χαρείτε τις τελευταίες ώρες της «ελευθερίας» σας με ένα πάρτι μαζί με τις αγαπημένες σας φίλες. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γιορτάσετε, για να χαρείτε και να αναπολείτε με τρυφερότητα αυτές τις στιγμές. ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ σας προσφέρουν 14 προτάσεις για ένα….ξεχωριστό bachelorette πάρτι........... 


1. Τυχερά παιχνίδια... γιατί όχι;
Αντιμετωπίστε το, ο γάμος είναι ένα τυχερό παιχνίδι. Για το λόγο αυτό, γιατί να μην διοργανώσετε το bachelorette πάρτι σε ένα καζίνο; Τα περισσότερα διαθέτουν ένα ωραίο εστιατόριο, και ίσως να θελήσετε να παίξετε λίγο παραπάνω και να κλείσετε και δωμάτια για τη νύχτα. Το υπέροχο στα πάρτι των τυχερών παιχνιδιών είναι ότι μπορεί να σας δωρίσουν αρκετά χρήματα για να τα διαθέσετε στο γάμο σας ή ακόμη καλύτερα, να προσφέρετε μια αξέχαστη νύχτα στις φίλες σας! Μόνο μην ξεχνάτε ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον σας, όποιος χάνει στα χαρτιά κερδίζει στην αγάπη, έτσι παίξτε μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη σας!!!
2. Κέντρο ομορφιάς
Προτείνετε μία ημέρα ή ένα σαββατοκύριακο σε ένα ινστιτούτο για να απολαύσετε θεραπείες spa. Θα ξεχάσετε το junk food και το αλκοόλ, αλλά εκείνοι οι ανοιχτοί πόροι και οι σκληροί αγκώνες το αξίζουν. Επιλέξτε ένα χώρο που προσφέρει τα πάντα, από μασάζ και θεραπείες με φύκια μέχρι μανικιούρ. Η νύφη σίγουρα θα ενθουσιαστεί και θα εκτιμήσει τη δυνατότητα που της προσφέρετε να ανακουφιστεί για λίγο από το άγχος της, και αναμφισβήτητα θα ανακαλύψετε όλες καινούργια στυλ για να υιοθετήσετε την ημέρα του γάμου.  
3. Ζήτω η DISCO!!!
Ποιος είπε ότι η ντισκοτέκ έχει πεθάνει; Αν η νύφη έχει μεγαλώσει με τα τραγούδια της δεκαετίας του '80 και λατρεύει τη μουσική της δεκαετίας του '70, είναι φανατική της ασημένιας μπάλας που γυρίζει πάνω από την πίστα και έχει φώτα σε όλα τα χρώματα, γιατί να μην επιλέξετε μια ντισκοτέκ για να χορέψετε, να διασκεδάσετε και να θυμηθείτε την εφηβεία σας;  
4. Ήρθαν οι καουμπόισσες...
Σε περίπτωση που η νύφη είναι fan της δύσης, του καουμπόικου στυλ(φέτος έχει ξαναέρθει στην μόδα), βρείτε ένα κλαμπ διακοσμημένο σε τέτοιο ύφος και εφοδιαστείτε όλες με καουμπόικες μπότες και καπέλα! 
5. Καραόκε
Εάν έχετε ξεχάσει το συναίσθημα απελευθέρωσης που νιώθετε όταν κάνετε μια τρέλα ή κάτι αστείο, με το καραόκε σίγουρα θα το ξανανιώσετε. Θυμηθείτε την Cameron Diaz στην ταινία «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου». Τραγουδούσε φρικτά, αλλά έκλεψε την παράσταση από την Julia Roberts. Στο καραόκε συγχωρούνται οι παραφωνίες, απλά απελευθερώνεται τον εαυτό σας και διασκεδάζετε και γελάτε με όλη σας την ψυχή.  
6. Δώστε του να καταλάβει!
Φοβερή διασκέδαση προσφέρουν τα πάρτι... διατροφικής κραιπάλης. Έχει εξακριβωθεί ότι τεράστιες ποσότητες λιωμένου τυριού και σοκολάτας, ενθαρρύνουν τα χαχανίσματα και τα κοινωνικά σχόλια, κοινώς κουτσομπολιά. Οργανώστε το στο σπίτι, εάν έχετε τον εξοπλισμό (και ανθρώπους πρόθυμους να ετοιμάσουν και να κόψουν σαλάτες, κρέατα και φρούτα), ή μπορείτε να κλείσετε ένα μεγάλο τραπέζι σε ένα εστιατόριο με πεντανόστιμους μεζέδες. Προχωρήστε και επιτρέψτε το στον εαυτό σας, μην ανησυχείτε για τις θερμίδες. Αυτή είναι η νύχτα σας, μην πιεστείτε, νιώστε ελεύθερες... δώστε το παράδειγμα στη νύφη.  
7. Είναι γραμμένο στα άστρα (και στα χαρτιά)
Σε περίπτωση που η νύφη γνωρίζει εκτός από το ζώδιό της και τον ωροσκόπο της, όπως επίσης και του αρραβωνιαστικού της, μπορούμε να προβλέψουμε με απόλυτη ασφάλεια ότι θα αγαπήσει ένα καινούργιο είδος πάρτι. Ανακαλύψτε κάποια που να διαβάζει την τράπουλα ταρώ και έναν αστρολόγο για να φτιάξουν τα διαγράμματα του ζευγαριού, και γιατί όχι και των υπόλοιπων κοριτσιών. Αυτή η ιδέα μπορεί να εξελιχθεί σε αριστούργημα... Ποιος δεν θέλει να μάθει τι του επιφυλάσσει το μέλλον;  
8. Καφές, τσάι ή... τσάι
Αν η νύφη είναι υπόδειγμα κυρίας, με λεπτούς τρόπους και όταν την κοιτάς νομίζεις ότι ανήκει σε άλλη εποχή, ίσως να ενθουσιαστεί με ένα πάρτι που θα την παραπέμπει στην εποχή της Αναγέννησης, στην Βικτωριανή εποχή,... Συμπληρωμένο με δαντελένια πετσετάκια, μικροσκοπικά φλιτζανάκια για καφέ ή τσάι, μικρά σάντουιτς και κέικ. Μπορείτε εύκολα να οργανώσετε το σουαρέ στο σπίτι κάποιας, ή εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε φιγούρα και να ετοιμάσετε κάτι εντελώς ξεχωριστό, πηγαίνετε σε μια αίθουσα ενός φανταχτερού και με ανάλογη διακόσμηση ξενοδοχείου.  
9. Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού
Είσαστε ενήλικες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφεύγετε τα παιχνίδια! Ένα κυνήγι θησαυρού (ολοκληρωμένο με στοιχεία και ένα χάρτη θησαυρού) θα σας προσφέρει την χαμένη σας παιδικότητά, και τα βραβεία μπορεί να είναι ότι επιθυμείτε περισσότερο (μπουκάλια σαμπάνιας ή θεραπείες ομορφιάς σε ινστιτούτο). Χρησιμοποιήστε το σπίτι ή τον κήπο μιας φίλης και να είστε τόσο δημιουργική όσο περισσότερο τολμάτε. 
10. Stand-up comedy
Θα περάσετε υπέροχα και θα γελάσετε με την ψυχή σας. Ιδίως, όταν ξέρουν οι ηθοποιοί ότι είστε εκεί για το bachelorette πάρτι (τα αστεία για το γαμήλιο sex και την πεθερά θα διαδέχονται το ένα το άλλο!). Κλείστε ένα τραπέζι μπροστά, στην πρώτη σειρά. Πείτε τους τι γιορτάζετε, οπότε η θέση και τα ποτά να είναι ανάλογα του γεγονότος.  
11. Αθλητικό... πάρτι
Φανταστείτε την επιστροφή σας από ένα πάρτι όπου φάγατε και ήπιατε με την ψυχή σας, ακόμη αισθάνεστε τον πονοκέφαλο και το φούσκωμα! Για το λόγο αυτό καταλαβαίνετε την ομορφιά ενός αθλητικού πάρτι: οι καλεσμένες μπορούν να επιδείξουν τις ικανότητές τους στο γκολφ, στο τένις, στο σκι, στο κολύμπι, στο μπιλιάρδο, ή τις δεξιότητες τους στην ιστιοπλοΐα, την ημέρα και τις δεξιότητές τους στην κατανάλωσή τροφίμων και ποτών, τη νύχτα. Ένα κοντινό θέρετρο είναι ο τέλειος προορισμός, θυμηθείτε όμως να κάνετε κρατήσεις εκ των προτέρων. 
12. Επιστροφή στη φύση...
Η νύφη λατρεύει τη φύση; Σκεφτείτε ένα «επιστροφή στη φύση» bachelorette πάρτι. Ρωτήστε σε ένα τουριστικό γραφείο τις περιοχές όπου μπορείτε να κατασκηνώσετε, όπου υπάρχουν camping. Κατόπιν, ρωτήστε για την ενοικίαση σκηνών, και σε περίπτωση που πάτε εκεί χωρίς εξοπλισμό, αν μπορείτε να νοικιάσετε σκηνές και προμήθειες για τη ζωή στο camping. Επίσης μάθετε ποιες δραστηριότητες προσφέρονται (πεζοπορία, κωπηλασία σε κανό, κολύμπι, ψάρεμα, ή ιππασία). Σιγουρευτείτε ότι όλες οι φίλες σας ξέρουν τι ρούχα, τρόφιμα, και αξεσουάρ θα πρέπει να πάρουν μαζί τους και επιπλέον, θυμηθείτε να φέρετε οπωσδήποτε χαρτί τουαλέτας.  
13. Ταξίδι... γιατί όχι;
Να ένας αλάνθαστος τρόπος να ξεχάσει η νύφη το όνομα του γαμπρού: Να βρεθεί στον παράδεισο! Ανάλογα με την εποχή του χρόνου, μπορείτε να βρείτε καλά πακέτα off-season διακοπών σε νησιά ή κρουαζιέρες. Ελέγξτε με έναν ταξιδιωτικό πράκτορα για τη διαθεσιμότητα ειδικών ποσών για ένα γκρουπ. Εάν ο αριθμός των  καλεσμένων σας μειώνεται λόγω των προγραμμάτων τους, εξετάστε ένα ταξίδι σε ένα μέρος κοντινό που δεν απαιτεί πολλές ημέρες. Με δύο ή τρεις ώρες πτήση, δεν θα σπαταλήσετε τον πολύτιμο χρόνο σε ένα αεροπλάνο, αλλά σε αξιοθέατα και μπαράκια της περιοχής. Εάν η νύφη δεν αντέχει τα αεροπλάνα, σκεφτείτε για ένα σαββατοκύριακο σε μια παραλία ή μερικές ημέρες για σκι σε ένα κοντινό θέρετρο. 
14. ΤΟ αυτοκίνητο!!!
Club για χορό, προαστιακά μπαράκια, χώροι με πισίνα, strip shows... γιατί να μην επιλέξτε μόνο ένα; Εξερευνήστε τους όλες με ένα... περιτύλιγμα πολυτέλειας: ένα σοφέρ που θα οδηγεί limo. Κανονίστε το αυτοκίνητο να πάρει την καθεμιά από μια προγραμματισμένη τοποθεσία, και είσαστε ελεύθερες να πάτε όπου θέλετε και να πιείτε, παρακαλώ, όσο θέλετε, αισθανόμενες ως σημαίνοντα πρόσωπα, ως celebrities. Μονάχα σιγουρευτείτε το βράδι να τελειώσει σε ένα σπίτι, διαμέρισμα ή δωμάτιο ξενοδοχείου όπου όλες θα μπορούν να κοιμηθούν, για να μην οδηγήσει καμία. Εάν μια limo δεν ταιριάζει με το στυλ σας, ή η παρέα είναι μεγάλη, σκεφτείτε την ενοικίαση ενός van. 
Θυμηθείτε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να τις ευχαριστήσετε όλες. Ακολουθείστε την παρέα, πάρετε μια ιδέα τι μπορούν να ξοδέψουν και τι είναι διαθέσιμες να κάνουν, και βεβαιωθείτε αν τα σχέδια αρέσουν στη νύφη. Και το σπουδαιότερο, επικεντρωθείτε στον κύριο στόχο σας: να έχετε τόση διασκέδαση ώστε όχι μόνο να ξεχάσετε το bachelor πάρτι,αλλά και όταν όλα τελειώσουν να έχετε καλύτερες ιστορίες να διηγηθείτε από τα αγόρια!!! 
πηγη..teleiosgamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου