Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Για ένα μοντέρνο bachelor πάρτι!



ImageΈφτασε η ώρα! Έφτασε η στιγμή! Είστε έτοιμος για τοτελευταίο σας πάρτι ως εργένης; Όλα είναι έτοιμα, αλλά μήπως από τα κλασικά και αναμενόμενα... ξεφαντώματα θα θέλατε κι άλλες ιδέες; Αν ναι, διαβάστε παρακάτω και... καλή διασκέδαση!!!

Απολαυστικό πάρτι

Περάστε μια ολόκληρη ημέρα με τους φίλους σας σε έναspa, το οποίο θα περιλαμβάνει μασάζ, περιποιήσεις προσώπου και άκρων. Είναι μια εκτόνωση, εξάλλου οι άνδρες λατρεύουν το κανάκεμα...............

Πολύωρο Γεύμα

Κλείστε τραπέζι σε ένα καλό εστιατόριο και θυμηθείτε ιστορίες από τα παλιά...παρέα με καλό φαγητό, κρασί και τα αγαπημένα σας πούρα

Η τύχη με το μέρος σας...

Δοκιμάστε την τύχη σας για τελευταία φορά ως εργένης και περάστε μερικές ώρες διασκεδάζοντας στο καζίνο. Δεν ξέρετε, μπορεί να είστε η εξαίρεση στην παροιμία: «Όποιος χάνει στα χαρτιά, κερδίζει στην αγάπη». 

Γαμπρός - Αθλητής

Ποδόσφαιρο & μπάσκετ είναι δημοφιλή παιχνίδια και υπάρχουν πολλά γήπεδα που μπορείτε να οργανώσετε ένα παιχνίδι με την παρέα. Αν είστε λάτρεις του golf, του τένις ή άλλων αθλημάτων, δεν είναι άσχημη ιδέα για ένα μίνι τουρνουά με τους φίλους σας, όμορφα & οργανωμένα σε ένα κατάλληλο χώρο.
πηγη.teleiosgamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου