Αλλά ας πάρουμε τις anti – Valentine περιπτώσεις από την αρχή. Μισείς την 14η του Φλεβάρη γιατί:

Α) Μόλις χώρισες. 
Είσαι λοιπόν μία  (νέο)χωρισμένη, με τα χαρτομάντιλά σου, με τις κρίσεις σου, με τα όλα σου. Υποψιαζόμαστε ότι για κάποιο λόγο χώρισες. Συνεπώς η ημέρα των ερωτευμένων ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να γιορτάσεις το εξής: ότι, όσο και αν πονάει, αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι αποδεσμευμένη από το παρελθόν σου. Και μπροστά σου ανοίγεται η πιθανότητα ενός καινούριου, συναρπαστικού έρωτα (κάποια στιγμή). Βγες έξω, σταμάτα να κοιτάζεις το κινητό και κοίτα στο διπλανό τραπέζι – ποτέ δεν ξέρεις.

Β) Είσαι single και δεν έχεις γνωρίσει κανέναν εδώ και καιρό.
Άρα είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε τo speed dating με τις φίλες σου. Για το καλτ τις υπόθεσης. Και γιατί σίγουρα θα γελάσετε. Και γιατί υπάρχει το athensspeedating.gr που έχει και σχετικό event για το οποίο θα σε ενημερώσουμε αύριο (αγωνίαααααα και λαχτάααααραααα). Και , εντάξει, δεν ξέρεις ποτέ.

Γ)  Είσαι σε σχέση αλλά σιχαίνεσαι όλα αυτά με τις καρδούλες, τα λουλούδια και τα σοκολατάκια.
ΟΚ, είναι μια cheesy γιορτή. Αλλά αν είσαι με έναν άνθρωπο που αγαπάς, είναι μια καλή ευκαιρία για να αφιερώσετε λίγο χρόνο ο ένας στον άλλον. Δεν χρειάζεται να κλείσετε τραπέζι σε ακριβό εστιατόριο. Αρκεί να κλείσετε τα κινητά σας και να κάνετε ό,τι σας αρέσει να κάνετε μαζί: μαγείρεμα, να δείτε σειρά, να πάτε μπαρότσαρκα, σινεμά ή απλά για τρέξιμο. Αυτά, δηλαδή, που σας ορίζουν σαν ζευγάρι, όχι αναπαραγωγές από κάποια χιλιοπαιγμένη αμερικανική κομεντί.
phgh:http://www.cosmopolitan.gr