Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Εξοικειωθείτε με το σώμα και τις καμπύλες σας


nfat001Εάν ανήκετε στις ζουμερές γυναίκες με τις πολλές καμπύλες και τα πλούσια κάλλη…κι αν το νούμερό σας ξεκινά από Large και πάνω, μάθετε πώς να αναδεικνύετε την ομορφιά σας και μην ανησυχείτε για το ότι όλες οι υπόλοιπες γυναίκες μοιάζουν να φορούν μέγεθος XXS. Κορίτσια, ο κόσμος μας δεν είναι γεμάτος ανορεξικές γυναίκες που βασανίζονται τρώγοντας μαρουλόφυλλα όλη μέρα…



Αγαπήστε το σώμα σας και βρείτε ποια είναι τα δυνατά σας σημεία για να τα αναδεικνύετε και να τα επιδεικνύετε κάθε στιγμή! Όποιο κι αν είναι το μέγεθός σας, μην έχετε κόμπλεξ. Εάν αγαπάτε αυτό που είστε θα αισθάνεστε καλύτερα και θα το εκπέμπετε! Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας…γιατί σας αξίζει!

Γνωρίστε καλύτερα το σώμα σας και βρείτε ποια ρούχα και εσώρουχα σας κολακεύουν καλύτερα. Δοκιμάστε διάφορα ρούχα και εσώρουχα μπροστά σε έναν ολόσωμο καθρέφτη και καταγράψτε τα ρούχα που σας πηγαίνουν καλύτερα. Είναι τα πουκάμισα και οι πλισέ φούστες; Είναι τα ριχτά παντελόνια και οι μπλούζες με βαθύ ντεκολτέ; Είναι τα βαμβακερά ή τα δαντελωτά εσώρουχα;

Συνήθως στις πιο πληθωρικές γυναίκες το δυνατό τους σημείο είναι το μπούστο τους ή οι γεμάτοι γλουτοί και τα οπίσθιά τους. Ανακαλύψτε κι εσείς ποιο είναι το δυνατό σημείο του σώματός σας και φροντίστε να αγοράζετε ρούχα που θα το αναδεικνύουν!
Όσον αφορά τα εσώρουχα, μην προτιμάτε στενά εσώρουχα που θα σας «καταπιέζουν»! Βέβαια, να μην είναι και τόσο χαλαρά ώστε να φαίνονται 2-3 μεγέθη μεγαλύτερα…να τόσο χαλαρά ώστε να αγκαλιάζουν το σώμα σας και να αναδεικνύουν τις καμπύλες σας. Επιλέξτε χρώματα και υφάσματα που θα ταιριάζουν στο δέρμα σας και θα σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα.
Τα όμορφα εσώρουχα θα σας κάνουν να αισθανθείτε όμορφες και σέξι! Γιατί ποιος είπε πως οι γυναίκες με πιασίματα δεν είναι σέξι; Οι καμπύλες μας είναι αυτές που μας κάνουν γυναίκες και δεν υπάρχει τίποτε ομορφότερο από να τις αναδεικνύουμε – χωρίς φόβο και πάθος. Γυναίκες με αυτοπεποίθηση και πραγματική ομορφιά που δεν ντρέπονται για αυτό που είναι – αυτό θα πει ομορφιά που πηγάζει εκ των έσω!

phgh:womans.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου