Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Τι είναι τελικά αυτό που θέλει ένας άνδρας από μία γυναίκα;


TOP10
Ένα από τα «καυτά» θέματα των γυναικείων συζητήσεων δεν είναι άλλο από το «Τι θέλουν τελικά οι άντρες»!
Η συμπεριφορά και οι επιλογές των αντρών αποτελούν για τις γυναίκες ένας λαβύρινθος μέσα στον όποιο προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος και να καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα και στην συνέχεια σε έναν στόχο. Ωστόσο τα πράγματα είναι πιο απλά ….  Η γυναικεία φύση δεν μπορεί να κατανοήσει ότι ένας άνδρας αντιμετωπίζει τον έρωτα και τις σχέσεις με τρόπο απλό! Μπορεί κάθε άντρας να είναι διαφορετικός, όμως στην πραγματικότητα τα «θέλω» τους από μία γυναίκα δεν διαφέρουν κατά πολύ!
Αν λοιπόν προσπαθείς τον τελευταίο καιρό να κατανοήσεις ποιες γυναίκες γουστάρουν πολύ περισσότερο οι άνδρες …. αρκεί να διαβάσεις την παρακάτω λίστα, που θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις!

1. Μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση είναι ακόμα πιο ποθητή ….

Οι άνδρες θέλουν γυναίκες που να είναι σίγουρες για τον εαυτό τους. Να μπαίνουν σε ένα δωμάτιο και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους είτε με την εμφάνιση τους είτε γενικά με τον αέρα και το τουπέ τους. Μην ξεχνάς ότι μπορεί μία γυναίκα να μην είναι τόσο όμορφη εμφανισιακά ή να έχει σημαντικές ατέλειες στο σώμα της αλλά να έχει τόση αυτοπεποίθηση και να νιώθει  η ίδια τόσο καλά με τον εαυτό της, που το μεταδίδει και  στους γύρω της!  Το σημαντικότερο από όλα είναι πως ένας άνδρας είναι πιο εύκολο  να είναι με μια γυναίκα που διαθέτει αυτοπεποίθηση παρά με μια γυναίκα που χρειάζεται διαρκώς επιβεβαίωση, πολύ απλά γιατί βαριέται να κανακεύει και να επιβεβαιώνει διαρκώς το «εγώ» μίας ανασφαλούς γυναίκας! Αυτοπεποίθηση λοιπόν!!!!

2. Χαμογέλασε, χαλάρωσε και απόκτησε …. Αίσθηση του χιούμορ!

Μη ξεχνάς κάνεις δε θέλει πλάι του έναν άνθρωπο σκυθρωπό και πάντα σοβαρό. Οι άντρες θέλουν μια γυναίκα που να γελάει με τα αστεία τους, να μη φοβάται να πει και η ίδιααστεία ακόμη και να αυτοσαρκάζεται. Δεν θέλουν μια γυναίκα που να είναι αρνητική σε όλα και να δυσκολεύει τον ίδιο της τον εαυτό της. Γυναίκες με θετική στάση ζωής και χαμόγελο στα χείλη είναι πολύ ελκυστικές στους άντρες. Πάντα στη ζωή αξίζει να γελάς,  άλλωστε μη ξεχνάς ότι το χαμόγελο είναι  ένα από τα καλύτερα αφροδισιακά!!!

3. Η ωραία, αισθησιακή και ποθητή εμφάνιση … αρέσει πάντα σε όλους!

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η πρώτη εικόνα/εντύπωση είναι αυτή που μετράει. Η εμφάνιση είναι που αρχικά θα κάνει έναν άνδρα να προσελκύσει μια γυναίκα. Στους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες που και εκπέμπουν και δείχνουν θηλυκότητα, τους κάνει να νιώθουν πιο «αρσενικά». Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά έλεγαν οι παλιές και κάτι ήξεραν…. Μία φρεσκομυρωδάτη, καλοντυμένη και ανάλαφρα μακιγιαρισμένη γυναίκα, είναι πάντα αρκετά ποθητή!  Βέβαια, κορίτσια μη ξεχνάτε, δεν αρκεί να νιώθετε καλά πρέπει και να το δείχνετε!!!!

4.Οι άνδρες προτιμούν τις ανεξάρτητες γυναίκες

Στους άνδρες αρέσουν οι ανεξάρτητες γυναίκες, που έχουν τη δική τους ζωή και τα δικά τους ενδιαφέροντα. Στην αρχή μπορεί να τους ελκύει το γεγονός ότι η ζωή  μιας γυναίκας γυρνάει γύρω από αυτούς αλλά στην πορεία τους πνίγει. Οι άνδρες σίγουρα χρειάζονται προσοχή και φροντίδα,  αλλά θέλουν και το δικό τους χώρο. Προτιμούν να γνωρίσουν μια γυναίκα που να έχει το δικό της κύκλο γνωριμιών και διάφορα ενδιαφέροντα στη ζωή της. Βέβαια, μη ξεχνάμε, ότι οι άντρες θέλουν να νιώθουν ότι μια γυναίκα τους χρειάζεται και τους έχει ανάγκη αλλά με… μέτρο. Ανεξαρτησίαμεν, αλλάπανμέτρονάριστονδε !!!!!!

5. Η κατανόηση φέρνει τους άνδρες πιο κοντά …

Οι άνδρες θέλουν να έχουν πλάι τους μια γυναίκα με κατανόηση και ενδιαφέρον για αυτούς και όχι γκρίνιες και διαρκείς παρατηρήσεις.  Θέλουν να τους αποδεχτούν γιαυτό που είναι και να μην προσπαθούν να αλλάξουν το χαρακτήρα ή τη ζωή τους.  Μπορεί να λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται, στην πραγματικότητα όμως οι άνδρες θέλουν μια γυναίκα που να σέβεται τα πιστεύω τους και να είναι διατεθειμένες   να μοιραστούν μαζί τους καλές και κακές στιγμές της ζωής του,  χωρίς να κριτικάρουν τα πάντα. Οι άνδρες έλκονται από μια γυναίκα που θα τους υποστηρίζει και θα τους εκτιμάει… Μη ξεχνάς άλλωστε ότι πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα κρύβεται μια γυναίκα!!!!

6. Οι άνδρες θέλουν δίπλα τους μία τίμια και πιστή γυναίκα ….

Το σίγουρο είναι ότι οι άνδρες θέλουν μια γυναίκα που να είναι ειλικρινής και πιστή. Κάθε άνδρας θέλει να νιώθει ασφάλεια μαζί της και να μη φοβάται ότι  μόλις φύγει από δίπλα της,  εκείνη θα φλερτάρει με τον φίλο του. Αν κοιτάξουμε τα στατιστικά χωρισμών και διαζυγίων, θα διαπιστώσουμε χωρίς καμία έκπληξη,ότι οι περισσότερες απιστίες ξεκίνησαν από τις γυναίκες – όσο περίεργο και να ακούγεται-!. !!!

7. Η καλή επικοινωνία και η ωριμότητα είναι «ατού» για να προσελκύσεις έναν άνδρα!

Μια γυναίκα που χαϊδεύεται και παιδιαρίζει  παριστάνοντας τη γατούλα, μπορεί να είναι χαριτωμένη κάποιες στιγμές, αλλά οι περισσότεροι άντρες προτιμούν μια γυναίκα που να φέρεται ώριμα και να μπορεί να κάνει μια φυσιολογική και σοβαρή συζήτηση (εκτός από το να μιλά μονάχα για ρούχα και μακιγιάζ). Μια γυναίκα πρέπει να είναι ενδιαφέρουσα, χωρίς όμως να επισκιάζει τον άνδρα. Όταν μια γυναίκα ξέρει πότε να μιλήσει και πότε να σταματήσει ο άνδρας δεν μπορεί να της αντισταθεί… μη ξεχνάς  άλλωστε ότι μερικές φορές και η σιωπή είναι χρυσός…!

8. Πρέπει να είσαι …. Καλόβολη!

Οι άνδρες έλκονται από ήρεμες και καλόβολες γυναίκες, ενώ οι νευρωτικές τους απωθούν ή τους φέρνουν σε αμηχανία. Δεν είναι τυχαίο ότι «το κορίτσι της διπλανής πόρτας» είναι και το κορίτσι με τις περισσότερες κατακτήσεις,  από άνδρες που επιδιώκουν μια σοβαρή σχέση στη ζωή τους. Όταν οι άντρες αποφασίσουν να «σοβαρευτούν» θέλουν μια γυναίκα κατάλληλη για να γνωρίσουν στους γονείς τους και με την όποια να περνάνε πραγματικά καλά. Όταν μια γυναίκα είναι ανθρώπινη και ζεστή δύσκολα μπορεί να της αντισταθεί ένας άνδρας… άλλωστε μη ξεχνάς … η στρίγγλα δεν έγινε τυχαία αρνάκι…. !

9. Κάθε άνδρας θέλει την φροντίδα του…

Οι περισσότεροι άνδρες γοητεύονται όταν μια γυναίκα τους φροντίζει και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να τους δείξει ότι νοιάζεται πραγματικά για εκείνον. Μικρά απλά καθημερινά πράγματα, όπως να του μαγειρέψεις, να του σιδερώσεις το πουκάμισο, να τον ρωτήσεις πώς πέρασε την ημέρα του ή ένα πεταχτό φιλί τη στιγμή που είναι πεσμένος ψυχολογικά, κάνουν τη διαφορά και εκτιμούνται ανάλογα. Στον  άνδραπου θα του δείξεις ότι πραγματικά τον προσέχεις και τον νοιάζεσαι για τις ανάγκες του χωρίς όμως υπερβολές και χωρίς να τον πνίγεις να είσαι σίγουρη ότι τον έχεις κατακτήσει… Καιμηξεχνάς.. ταμικράπράγματακάνουντηδιαφορά!!!!!!

10. Οι άνδρες είναι σαν τα μικρά παιδιά … θέλουν υποστήριξη!

Οι άντρες θέλουν να έχουν πλάι τους μια γυναίκα που θα τους στηρίζει, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μακροχρόνια σχέση.  Για ένα νέο άνδρα που προσπαθεί να σταδιοδρομήσει έχει μεγάλη σημασία η κοπέλα που στέκεται πλάι του και να τον στηρίζει. Θέλει κάποια να τον ακούει,  χωρίς να τον κοροϊδεύει ή να τον ειρωνεύεται, θέλει κάποια να τον εμψυχώνει και όχι να τον καταρρακώνει. Θέλει κάποια να του λέει τη σωστή κουβέντα,  τη σωστή στιγμή και να τον κάνει να νιώθει καλά μπροστά σε άλλους. Όταν ένας άντρας νιώσει ότι πιστεύεις σε αυτόν και τον στηρίζεις πραγματικά δύσκολα θα σου αντισταθεί…. Και μη ξεχνάς η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει…!!!
phgh:parea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου