Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΥΦΙΚΟΥ ΣΑΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ


Οι περισσότερες κοπέλες ονειρεύονται από μικρές ότι την ημέρα του γάμου τους θέλουν να είναι όμορφες . Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να κάνετε τις σωστές επιλογές για το μακιγιάζ αυτής της ξεχωριστής ημέρας . Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και σχεδιάστε το προσεκτικά . Θέλετε να δείχνετε γοητευτική και όμορφη αυτήν την ιδιαίτερη μέρα , ενώ ταυτόχρονα θέλετε να δείχνετε και να είστε φυσικά ο εαυτός σας .

Διαβάστε λοιπόν προσεκτικά τις παρακάτω συμβουλές , σχετικά με το πώς να κάνετε την επιλογή για το χρώματα που θα «φορέστε» στο μακιγιάζ !Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμες.

  1. Αναλύστε την χροιά και την υφή της επιδερμίδας σας . Να έχετε στα υπόψη σας ότι οι αλλαγές στο δέρμα σε κάποιες γυναίκες εξαρτώνται όχι μόνο στην εποχή αλλά και στον παράγοντα ψυχολογία ! Φορέστε ένα makeup ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και σε χρώμα που να την κολακεύει . Μην φορέσετε ανοιχτότερους ή σκουρότερους τόνους ,για παράδειγμα για να φαίνεστε πιο ηλιοκαμένη αν είναι καλοκαίρι , γιατί το αποτέλεσμα ,ειδικά στις φωτογραφίες , θα είναι το αντίθετο απ αυτό που περιμένατε ! Εξίσου κολακευτικές αποχρώσεις διαλέξτε και για το μακιγιάζ των ματιών σας !
  2. Μελετήστε καλά τα χρώματα που θα επικρατούν στο concept του γάμου σας . Αν , για παράδειγμα , είναι φθινοπωρινά χρώματα όπως σκούρα καστανά και χρυσά , τότε σε καμία περίπτωση μην διαλέξετε ροζ σκιά και ρουζ . Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα φοράτε απόλυτα τα ίδια χρώματα που θα επικρατούν στο concept , αλλά χρώματα τα οποία δεν είναι αντίθετα μεταξύ τους .
  3. Κρατήστε το μακιγιάζ σας στους ίδιους τόνους με τον γάμο σας . Αν , δηλαδή , η τελετή γίνει σε εξωτερικό χώρο , τότε κάντε ένα φυσικό μακιγιάζ . Αν πάλι είναι ένας παραδοσιακός γάμος , κάντε ένα κλασσικό μακιγιάζ , όπως για παράδειγμα μαύρο eyeliner και κόκκινο κραγιόν .
  4. Δώστε βάση στην εποχή που θα γίνει ο γάμος . Αν είναι καλοκαίρι , προτιμήστε χρυσά και bronze χρώματα , καστανά χρώματα αν είναι φθινόπωρο ,παστέλ για την άνοιξη και σκούρα χρώματα αν είναι χειμώνας .
  5. Αντανακλάστε την προσωπικότητά σας ! Θ α πρέπει μεν να δείχνετε ξεχωριστή αυτήν την ήμερα , αλλά όχι διαφορετική ! Αν είστε ρομαντικός τύπος , επιλέξτε χρώματα μοβ ή ακόμα και δαμασκηνί . Αν είστε ανέμελη σαν χαρακτήρας , τότε διαλέξτε τα ροζ και τα ροδακινί χρώματα !
  6. Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα προϊόντα για αυτήν την ημέρα ! Ακόμα κι αν δεν βάφεστε συχνά και στην καθημερινότητά σας , εκείνη την μέρα , αφού αποφασίσατε ότι θέλετε να βαφτείτε μόνες , αγοράστε και χρησιμοποιείστε προϊόντα , τα οποία θα σας εξασφαλίσουν την διάρκεια αλλά και την εμφάνιση που θέλετε τόσο στην τελετή όσο και στην φωτογράφηση που θα ακολουθήσει . Φορέστε concealer , lipstick , διάφανη πούδρα και σίγουρα βάση σκιάς ματιών !

Πάνω από όλα αυτά , φροντίστε να είστε ήρεμη , να ζείτε τη στιγμή και να είστε ο εαυτός σας
Να ζήσετε!
phgh:stargamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου