Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Έκανες καινούρια σχέση; Τι δεν κάνεις το πρώτο καιρό!


Beu-new-relationship-dontsΌταν είσαι σε μια νέα σχέση ο έρωτας και ο ενθουσιασμός ξεχειλίζει από παντού και κοινό χαρακτηριστικό των ερωτευμένων είναι ότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν υπάρχει. Η ζωή περιστρέφεται γύρω από το σύντροφο σου και λίγο σε νοιάζει για την πραγματικότητα γύρω σου.
Πολλές φορές υπάρχουν δικές σου συμπεριφορές, που γίνονται ενοχλητικές προς τρίτους ακόμα και όταν δεν σε ενδιαφέρει τόσο, τι θα πει ο κόσμος.
Πρόσεξε τα παρακάτω και μην δίνεις τροφή για άσχημα σχόλια. Καλύτερα να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να θυμηθείς τα ΄΄ενοίκω μη εν δήμω΄΄.  Πως θα το καταφέρεις αυτό;

Μην γίνεσαι φορτική και να φέρεσαι στο σύντροφο σου λες και είναι μωρό. Σε κάθε σας έξοδο να θυμάσαι ότι περνάτε από «έλεγχο» και σχολιάζεστε. Καλό είναι μην δώσετε τροφή για επικρίσεις. Άφησε τον σύντροφο σας να εκφραστεί, όπως θέλει και να κινείται ελεύθερα εκεί που βρίσκεστε. Μην φοβάσαι δεν στον παίρνει καμία και το σημαντικότερο δεν θα σου πει κανένας γιατί δεν του φέρνεις το φαγητό στο στόμα.
Χρειάζεται να επιδεικνύεις την αγάπη σου, σε κάθε περίσταση; Μπορείς να μπεις στη διαδικασία να είσαι συνέχεια πλάι του και να του λες όλες εκείνες τις παθιάρικες εκφράσεις, που δείχνουν το πάθος σου προς αυτόν.Καλύτερα να το κρύψεις αυτό και να είσαι όσο γίνεται σοβαρή. Ξέρεις ότι μπορεί να κάνεις κάποιον να αισθάνεται άβολα με όλες αυτές τις κινήσεις.
Δεν σχολιάζει και δεν κρίνεις καμία φίλη σου όταν είναι χωρίς σχέση. Είναι πολύ σημαντικό να σεβαστείς την κατάσταση της και να μην φέρεις σαν παράδειγμα το πόσο ευτυχισμένη είσαι με τον σύντροφο σου. Πίστεψε με θα δημιουργήσεις αρνητισμό εκεί, που δεν το περιμένεις.
Κοίτα να κρατήσεις τις αποστάσεις αλλά και τις ισορροπίες με το φιλικό σου περιβάλλον. Όχι επειδή έκανες ερωτική σχέση, να σταματήσεις την κοινωνική σου ζωή, αλλά όχι και να κόψεις την ζωή του συντρόφου σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι όλα έχουν όριο και ότι είστε άνθρωποι με ανάγκες.
Άφησε ζωτικό χώρο στο σύντροφο σου και μην το παίζεις «αφεντικό». Χρειάζεται δηλαδή κάθε φορά να ζητάει την άδεια σου για να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι. Γίνε πιο ελαστική και θα δεις όλα τα πράγματα να αλλάζουν.
Κατάλαβε ότι όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν με την ισορροπία της σχέσης και της κοινωνικής ζωής.
phgh:beu.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου