Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Πρώτο ραντεβού; Τι πρέπει να προσέξετε


Beu-first-dateΡαντεβού, και οι πρώτες συναντήσεις. Μπορεί να είναι περιέργες και με κάποιο τρόπο οδυνηρές.
Τι κάνουμε; Εδώ είναι μια λίστα που για το τι πρέπει να κάνετε πριν, κατά την διάρκεια και μετά απο κάθε ραντεβού.
Πρώτα απο όλα, φροντίστε να έχετε κανονίσει για το δικό σας μεταφορικό μέσο. Με αυτό τον τρόπο, έχετε πάντα τον έλεγχο. Εάν, το ραντεβού πάει άσχημα, έχετε την επιλογή να φύγετε οποιαδήποτε στιγμή. Δεν θα ξέρει που μένετε και έτσι θα έχετε αποφύγει ένα ραντεβού ‘’εφιάλτη’’.

Μην φοράτε κάτι που δεν αισθάνεστε άνετα. Οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε, και αν δεν αισθάνεστε άνετα φορώντας κάτι που να είστε ''εσείς'', το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώθετε άβολα, και αυτός, που κάθεται απέναντι σας θα το καταλάβει.

Πείτε στον άνθρωπο που θα βγείτε, που συχνάζετε. Αυτό ακούγεται αυτονόητο, αλλά το να ξέρετε που θα πάτε συνδυάζεται και με τα ρούχα που θα φορέσετε.
Δεν μιλάτε μόνο για τον εαυτό σας. Ναι, και όμως, είσαι το πιο ενδιαφέρον πρόσωπο στον κόσμο, και έχετε την πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή, αλλά δεν είναι έτσι για όλους. Ενδιαφέροντες άνθρωποι είναι εκείνοι, που θέτουν ερωτήσεις σχετικά με τους άλλους. Και πιστέψτε με ότι θα γοητευθεί ρωτώντας πολλά πράγματα για εκείνον.
Αν φάτε έξω, προσπαθήστε να σκεφτείτε τι η παραγγελία σας. Μην παραγγείλειτε κάτι σκληρό για να φάτε έστω και εκεί που έχετε πάει, είναι το καλύτερο μέρος για αυτό το φαγητό.
Να θυμάστε ότι αυτό δεν έχετε πάει σε ψυχολόγο.  Φανταστείτε οτι έχετε βγεί και μιλάτε για το παρελθόν σας και είστε και περίλυπη. Δεν νομίζω να ξαναβγείτε με αυτόν τον άνθρωπο.
Να είστε ευγενική και προσεκτική με τα λόγια σας. Δεν έχει σημασία πόσο βαρετός είναι. Δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα χειρότερο από το να αποφεύγετε το βλέμμα του και να γελάτε την ώρα, που σας μιλάει για κάτι θλιβερό.
Και το σημαντικότερο: Διασκεδάστε το και να είστε ο εαυτός σας.
phgh:beu.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου