Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικα Σχέδια Για Τα Νύχια


Για πολλούς βρισκόμαστε στην πιο όμορφη περίοδο του χρόνου, αυτή των Χριστουγέννων. Αυτή την περίοδο λοιπόν, μπορούμε να την απολάυσουμε και να την τιμήσουμε με ένα υπέροχο γιορτινό μανικούρ. Άλλωστε, τα σχέδια στα νύχια ποικίλουν σύμφωνα με τις περιόδους του χρόνου. Βάζουμε την φαντασία μας να δουλέψει και όλη μας την καλή διάθεση και φτάνουμε στα… «άκρα».

Νιφάδες

Τι πιο όμορφο από ένα χέρι γεμάτο αφράτες νιφάδες. Θα χρειαστούμε ένα sparkly μπλε βερνίκι νυχιών, ένα λευκό βερνίκι και ένα nail art brush. Περνάμε το μπλε βερνίκι στα νύχια σε 2 στρώσεις αρχικά και αφήνουμε να στεγνώσει. Έπειτα, βουτάμε το ειδικό χτενάκι για σχέδια στη λευκή απόχρωση και τραβάμε από την άκρη του νυχιού τρεις ευθείες γραμμές που θα φτάνουν μέχρι τη μέση του νυχιού. Για να τελείωσουμε, συνεχίζουμε σχηματίζοντας «κλαδάκια» στις γραμμές που πριν δημιουργήσαμε, σα μια νιφάδα.

Βιτρό

Περίεργο δείχνει, αλλά δεν θα πρέπει να μας φοβίζει. Γι’ αρχή θα χρειαστούμε ένα nail art brush, τρία βερνίκια νυχιών με σκούρες αποχρώσεις και ένα ανοικτόχρωμο μεταλλικό βερνίκι. Συνεχίζοντας, με το nail brush χρησιμοποιώντας τις σκούρες αποχρώσεις σχηματίζουμε σε διάφορα σημεία του νυχιού περίγραμμα από τρίγωνο και γεμίζουμε το εσωτερικό του κάθε τριγώνου που σχεδιάσαμε. Έπειτα, γεμίζουμε τα κενά που δημιουργήθηκαν ανάμεσα στα τρίγωνα με το ανοιχτόχρωμο βερνίκι που επιλέξαμε.

Περιτύλιγμα

Χαρτί περιτυλίγματος λοιπόν, και για τα νυχάκια μας. Αν και πολύχρωμο, είναι αρκετά εύκολο και αξίζει να το δοκιμάσουμε. Θα χρειαστούμε ένα nail art brush και ένα λευκό, ένα κόκκινο, ένα πράσινο και ένα χρυσό βερνίκι νυχιών. Αρχικά, σχηματίζουμε μία χρυσή λωρίδα διαγώνια που να περνάει από το κέντρο του νυχιού. Συνεχίζοντας, περνάμε πάνω και κάτω από την χρυσή λωρίδα, ακόμη μία κόκκινη λωρίδα με τον ίδιο τρόπο. Το ίδιο κάνουμε και με το πράσινο βερνίκι, ακολουθώντας τη σειρά χρωμάτων που βλέπουμε στη φωτογραφία.

Γενικά

Δεν θα σας προτείνω τίποτα που δεν μπορείτε να φαντάστειτε. Κατάλληλες αποχρώσεις για ένα χριστουγεννιάτικο μανικιούρ δεν θα μπορούσαν να είναι άλλες από αυτές του χρυσού, ασημί, κόκκινου, πράσινου και λευκού. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις αποχρώσεις αυτές είτε στη ματ εκδοχή τους είτε στην μεταλλική για ένα πιο glamorous και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ωστόσο, μια πολύ ωραία ιδέα θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε στρασάκια και glitters σε αντίστοιχες αποχρώσεις, προσδίδοντας ακόμη περισσότερη λάμψη στα νύχια μας.
phgh:http://fashionable.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου