Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Μήπως να τον στείλεις πριν την Πρωτοχρονιά;


Αγάπη μου στόλισε το δέντρο και μετά μπορείς να φύγεις...για πάντα!

Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές και οι κακές ημέρες. Ημέρες που ενώ εσύ θέλεις να λιώσεις τα τακούνια σου ψωνίζοντας, εκείνος θέλει να αράξει σπίτι και να μην κάνει τίποτα απολύτως. Όταν είσαι το μισό ενός ζευγαριού, τέτοιες διαφορές είναι συχνές.

Όμως, τώρα τελευταία κάνει πράγματα που σε βγάζουν από τα ρούχα σου (και δεν μιλάμε κυριολεκτικά, δυστυχώς).  κάτι σου λέει πως το πρώτο φιλί κάτω από το γκι δεν θα στο δώσει ο μέχρι στιγμής σύντροφός σου. Δες τους οκτώ κυριότερους λόγους που θα τον βγάλουν προτεινόμενο προς αποχώρηση... πριν το γουρλίδικο 2013.
Αν τα δώρα του είναι αξίας,σκέψου  να τον χωρίσεις μετά τα Χριστούγεννα.
Αν τα δώρα του είναι αξίας,σκέψου
να τον χωρίσεις μετά τα Χριστούγεννα.
Σημάδι πρώτο: κάθε φορά που προγραμματίζεις να μιλήσετε για το ενδεχόμενο συγκατοίκησης, μεταφέρει την κουβέντα για το επόμενο καλοκαίρι.
Γιατί να τον στείλεις: το πιο όμορφο και ενδιαφέρον κομμάτι μιας σχέσης είναι τα κοινά όνειρα για το μέλλον που κάνουν οι δύο ερωτευμένοι. Σκέψεις όπως η συγκατοίκηση, ο γάμος, τα ονόματα που θα δώσετε στα παιδιά σας, είναι σημάδια πως και εκείνος βλέπει το μέλλον του μαζί σου. Αν εκείνος βρίσκει δικαιολογίες για να μην περάσει μαζί σου ούτε τα φετινά Χριστούγεννα, χώρισε τον για να προλάβεις να βρεις αντικαταστάτη πριν την Πρωτοχρονιά.
Σημάδι δεύτερο: κάνετε σεξ μόνο στις γιορτές και τις αργίες.
Γιατί να τον στείλεις: αν στην αρχή της σχέσης δεν προλαβαίνατε να ζευγαρώσετε και τώρα (παρόλο που δοκίμασες τα πάντα) απόλαυση στοκρεβάτι σου δίνει μόνο ο δονητής, τα πράγματα είναι άσχημα. Η έλλειψη της ερωτικής επαφής είτε είναι σημάδι πως σε βαρέθηκε, είτε πως βρίσκει αλλού την απόλαυση. Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να αποχωρήσει.

Σημάδι τρίτο: οι φίλοι του τον φωνάζουν χαϊδευτικά, ''γυναικοπνίχτη''.

Γιατί να τον στείλεις: αρχικά δεν πήρες στα σοβαρά σχόλια που έκανε για τον εαυτό του και περιλάμβαναν φράσεις όπως: ''είμαι κτήμα όλων των γυναικών''. Τώρα τελευταία φαίνεται πως φλερτάρει ανοιχτά με όλες τις γυναίκες, εκτός από εσένα. Άφησέ τον να γίνει κτήμα όποιας θέλει! Γιατί το ρόλο του γαμπρού σε κάποιο άλλο κτήμα, δεν τον βλέπω να τον παίζει.
Σημάδι τέταρτο: ο πρίγκηπας που μεταμορφώθηκε σε βάτραχο.
Γιατί να τον στείλεις: θυμάσαι τότε που έβρισκες την μεγάλη του μύτη, σέξυ; Ή τότε που αποκαλούσες την μπυροκοιλιά του, '' μικρό ενιαίο κοιλιακό''; Τώρα πια τα ίδια χαρακτηριστικά του σου φαίνονται άσχημα και δεν μπορείς να αντέξεις ούτε καν την ανάσα του δίπλα σου. Αν κοιτάζοντας τον αγαπημένο σου βλέπει μόνο άσχημα εμφανισιακά μειονεκτήματα (σωματικά ή συμπεριφοράς), ήρθε η ώρα να ψάξεις για άλλο κούκλο.
Σημάδι πέμπτο: σου λέει σ' αγαπάω, κι ανοίγεις λεξικά.
Γιατί να τον στείλεις: όταν τα πρωτοβρήκες με τον αγαπημένο σου, η επικοινωνία μεταξύ σας γινόταν εύκολα και αβασάνιστα. Μιλούσατε χωρίς παρεξηγήσεις μέσω κινητών, μηνυμάτων, e-mail, ακόμα και με σήματα μορς ή δαχτυλίδια καπνού. Τώρα τελευταία, όχι μόνο δεν επικοινωνείτε τόσο συχνά όσο παλιά, αλλά και όταν το κάνετε όλο κάποια παρεξήγηση προκύπτει. Ακόμα και το "σ' αγαπώ" του, σε μπερδεύει. Η έλλειψη επικοινωνίας (ειδικά σε ένα ζευγάρι που αρχικά δεν έπασχε από αυτήν) είναι μεγάλο σημάδι πως ο χωρισμός δεν πρέπει να αναβληθεί για τη νέα χρονιά.
Σημάδι έκτο: τα γλυκά ερωτικά καυγαδάκια μετατράπηκαν στον πόλεμο των Ρόουζ.
Γιατί να τον στείλεις: στις φουσκοδεντριές του έρωτα, δημιουργούσατε μικρά καυγαδάκια, μόνο και μόνο για να λύσετε τις μικροδιαφορές στο κρεβάτι. Τώρα πια, του έχεις σπάσει όλα τα κουζινικά στο κεφάλι (ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς). Ειδικά αν δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας ούτε στις εξόδους, μπροστά σε φίλους και γνωστούς, αυτό είναι σημάδι η σχέση έχει βγει εκτός ελέγχου. Τέτοιες συμπεριφορές σημαίνουν έλλειψη σεβασμού για το άλλο σου μισό. Αν δεν θέλεις να βρεθείτε σκοτωμένοι, πάνω στον πολυέλαιο σαν τους Ρόουζ, χώρισε τον και πέρνα γιορτές χαρισάμενες, μακρυά από τα νοσοκομεία.

Σημάδι έβδομο: θα ζήσω ελεύθερο πουλί.

Γιατί να τον στείλεις: ήσασταν το αχώριστο ζευγάρι. Μαζί στις βόλτες, στα γήπεδα, στα τρένα. Τώρα σε ρωτάει ''Αγάπη μου όλα καλά;'' κι εσύ σφυρίζεις αδιάφορα. Αν ενδιαφέρεσαι να βγαίνεις μόνο με φίλες, ενώ δεν βλέπεις τη στιγμή να τον ξεφορτωθείς από δίπλα σου, γιατί να ταλαιπωρείσαι άδικα; Ο επόμενος έρωτας μπορεί να βρίσκεται στην επόμενη στροφή!
Σημάδι όγδοο: είναι θέμα προτεραιοτήτων
Γιατί να τον στείλεις: όταν τον γνώρισες είχε τελειώσει το πανεπιστήμιο και ετοιμαζόταν να μπει στην αγορά εργασία. Σήμερα και αφού πέρασαν κάποια χρόνια, το γραφείο του τον βλέπει πιο πολύ από εσένα. Είπαμε να έχεις σχέση με έναν άντρα, όχι με το φάντασμα του ανδρός που κάποτε ερωτεύτηκες σφόδρα. Αν είσαι η τελευταία του προταιρεότητα μετά τη δουλειά, την ομάδα, την οικογένεια, το γυμναστήριο, άσ' τον καλύτερα. Βρες κάποιον που θα έχει μία προτεραιότητα: εσένα.


Και ένας λόγος για να μην τον στείλεις πριν τις γιορτές: αν ο καλός σου είναι γνωστός κουβαρντάς και φημίζεται για τα υπέροχα δώρα που σου παίρνει αρκετά συχνά, είναι κρίμα να τον αφήσεις λίγο πριν τα Χριστούγεννα... Όπως είναι περισσότερο κρίμα να χάσεις τα πλούσια χριστουγεννιάτικα δώρα που θα σου χάριζε. Για μια ολοκαίνουργια τσαντούλα με υπογραφή, ο καθένας, ή μάλλον, η κάθεμία θα έκανε λίγη υπομονή στη θέση σου!
phgh:.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου