Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Πώς να χτενίσετε τα μαλλιά σας για το ρεβεγιόν


Πώς να χτενίσετε τα μαλλιά σας για το ρεβεγιόν
Το ρεβεγιόν πλησιάζει και εσύ θέλεις να εντυπωσιάσεις με το χτένισμά σου. Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να στρέψεις όλα τα βλέμματα επάνω σου!
Ο κότσος-κόσμημα: ο κότσος είναι από τα πιο γιορτινά και αριστοκρατ
ικά χτενίσματα που ειδικά φέτος επιβάλλεται να είναι ψηλός. Ο ψηλός γυαλισμένος κότσος είναι το τέλειο χτένισμα για τις γιορτές, αφού είναι το καλύτερο γιορτινό λουκ για να αναδείξει το υπέροχο προσωπάκι σου και τον σούπερ λαιμό σου, ειδικά αν επιλέξεις να συνδυάσεις το χτένισμα με μπλούζα που αφήνει τους ώμους ακάλυπτους.
Αν θέλεις τον κότσο σου ναι μεν ψηλό, αλλά όχι πολύ σφιχτό, μπορείς να τον αφήσεις πιο χαλαρό, προκειμένου να δείχνει λιγότερο στιλιζαρισμένος.

Η γυαλισμένη αλογοουρά: θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τις γιορτές! Οι γιορτές ήταν, είναι και θα είναι η πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου, αυτή που φτιάχνουμε τα μαλλάκια μας και τα περιποιούμαστε για να δείχνουν πιο λαμπερά από ποτέ. Η γυαλισμένη αλογοουρά είναι το τέλειο χτένισμα.
Αν διαθέτεις μακρύ μαλλάκι, φρόντισε να το ισιώσεις τέλεια, ώστε να είναι λείο και λαμπερό και πιάσε το σε ψηλή αλογοουρά ή στο ένα πλάι.

Σγουρό και φουντωτό: τώρα και με αφορμή τις γιορτές που θέλεις να αναδείξεις την πιο σέξι σου πλευρά και φυσικά να μαγνητίσεις με το χτένισμά σου, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι που σε βάζει στο επίκεντρο του… ρεβεγιόν από την μπούκλα: είτε προτιμάς τις χαλαρές μπούκλες για ένα πιο ρομαντικό λουκ είτε τις πυκνές και γεμάτες μπούκλες, τώρα είναι η ώρα να κάνεις τα μαλλάκια σου μπούκλες και να εντυπωσιάσεις!
Συνδύασε τέλεια με big statement σκουλαρίκια και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου!

Θα τραβήξω τις κοτσίδες μου: τι πιο σέξι και εντυπωσιακό από το να κάνεις τα μαλλάκια σου κοτσίδες στο ρεβεγιόν και να ξεφύγεις από το στάνταρτ λουκ των μαλλιών που πέφτουν ελευθέρα στους ώμους;

Φέτος, εκτός του ότι όλες οι κοτσίδες είναι «in», από τις πιο χαλαρές με απείθαρχα τσουλούφια να πετάνε δεξιά και αριστερά μέχρι την κοτσίδα-ψαροκόκαλο και τα κοτσιδάκια, η πολύ-κοτσίδα είναι το χτένισμα εκείνο που θα κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίσουν προ το μέρος σου στο ρεβεγιόν. 
Πηγή: Womenonly 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου