Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Πως να διακοσμήσεις την εκκλησία για χειμερινό γάμο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥΜπορεί οι καλοκαιρινοί γάμοι να επικρατούν αριθμητικά αλλά αισθητικά όχι. Διάλεξε ανάμεσα στις εναλλακτικές διακόσμησης για την εκκλησία που θα γίνει ο χειμερινός σου γάμος
.Ο προγραμματισμός ενός γάμου μέσα στο χειμώνα ίσως είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενώσει οικογένεια και φίλους για την ειδική περίσταση. Η διακόσμηση της εκκλησίας για το χριστουγεννιάτικο γάμο είναι πολύ διασκεδαστική και γίνεται με ευκολία ακολουθώντας μερικά βασικά βήματα.

Αυτά που θα χρειαστείτε περιλαμβάνουν: 

-Λευκά φώτα Χριστουγέννων
-Στεφάνι με κορδέλα
-Χειμερινά λουλούδια, συμπεριλαμβανομένων κρίνα, τριαντάφυλλα, ορχιδέες και τουλίπες
-Χριστουγεννιάτικα στολίδια, συμπεριλαμβανομένων χριστουγεννιάτικα δέντρα, στολίδια και καρυοθραύστη
-Κλωνάρια από έλατο
-Κεριά ηλεκτρικά ή που λειτουργούν με μπαταρία

Χρησιμοποιήστε πολλά λευκά φώτα Χριστουγέννων. Επιλέξτε τα φώτα που δεν αναβοσβήνουν, ή που όταν το κάνουν δεν προκαλούν διάσπαση της προσοχής κατά το γάμο και την δεξίωση. Δεν είναι μόνο τα λευκά φώτα Χριστουγέννων που χρησιμοποιούνται κατά τη χειμερινή περίοδο, αλλά προσδίδουν ένα κομψό περιβάλλον σε όλες τις εποχές. Διακοσμήστε τα άκρα των θέσεων με λευκό φωτισμό, καθώς και την είσοδο, τα κεντρικά τραπέζια, το χώρο της δεξίωσης, όπου νομίζετε ότι ταιριάζουν. Τα λευκά χριστουγεννιάτικα φώτα αποτελούν ανέξοδη και όμορφη διακόσμηση.

Διακοσμήστε με στεφάνια και λουλούδια το ναό. Τοποθετήστε στεφάνια με κουκουνάρια και φώτα στο μπροστινό τμήμα της εκκλησίας. Επίσης, διακοσμήστε την εκκλησία με λουλούδια σε γλάστρες ή σε βάζα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα λουλούδια που ευνοούνται το χειμώνα, όπως γαρίφαλα, κρίνα, τριαντάφυλλα, ορχιδέες και τουλίπες. Επιλέξτε χρώματα του χειμώνα, όπως τα κόκκινα και λευκά ώστε να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

Επωφεληθείτε από χριστουγεννιάτικα στολίδια που ήδη εφαρμόζονται, όπως ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με φώτα και στολίδια. Αν δεν είναι ήδη στη θέση του, προμηθευτείτε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για την κύρια είσοδο ή το χώρο της δεξίωσης. Συμπεριλάβετε γυάλινα στολίδια, φωτεινά λευκά φώτα και ένα αστέρι να τοποθετήσει στην κορυφή. Όχι μόνο θα προσφέρει εντυπωσιακή διακόσμηση αλλά θα προσθέσει επίσης την όμορφη μυρωδιά του δέντρου.

Διακοσμήστε την εκκλησία με ηλεκτρικά κεριά και κλαδιά πεύκου. Χρησιμοποιήστε κλαδιά από πεύκα που έχουν κοπεί ειδικά για να χρησιμοποιηθούν σε διακοσμήσεις. Τοποθετήστε κεριά ηλεκτρικά ή με μπαταρίες στο κέντρο τους για να προσθέσετε περισσότερη κομψότητα στα κεντρικά τεμάχια.

Τοποθετήστε μια όμορφη ξύλινη αψίδα σε περίπτωση που η τελετή θα λάβει χώρα σε ανοιχτό χώρο ή αίθουσα. Προτιμήστε το λευκό ή το φυσικό χρώμα του ξύλου. Διακοσμήστε το με τα λευκά Χριστούγεννα φώτα και γιρλάντες, που συνήθως μοιάζουν με κλαδιά δέντρων, αλλά είναι κατασκευασμένες από συνθετικό υλικό και συνεπώς αποτελούν μια οικολογική λύση.

ΠΗΓΗ weddingplan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου