Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Οδηγίες για υποψήφιους γαμπρούς


Έχετε πάρει την απόφασή σας και θέλετε να παντρευτείτε την αγαπημένη σας; Κάντε της λοιπόν την πρόταση γάμου και ξεκινήστε να οργανώνετε μια από τις πιο σημαντικές μέρες στη ζωή σας. Επειδή όμως συνήθως οι άντρες αντιμετωπίζουν το γάμο διαφορετικά από τις γυναίκες, μερικές συμβουλές θα σας βοηθήσουν!


Πρόταση γάμου: Οργανώστε τη μέρα που θα της κάνετε πρόταση γάμου όπως εσείς θέλετε, αλλά μην ξεχάσετε το βασικότερο, το δαχτυλίδι! Το μονόπετρο θα είναι αυτό που στο χέρι της συμβίας σας θα φανερώνει την πρόθεσή σας να παντρευτείτε, γι΄αυτό φροντίστε η "πέτρα" να είναι σε ένα ικανοποιητικό μέγεθος.
Οργάνωση του γάμου: Μπορεί για εσάς το ιδανικό σενάριο της μέρας του γάμου να περιλαμβάνει λίγους συγγενείς, τους κουμπάρους και αντί για δεξίωση ένα πάρτι με τους φίλους σας σε ένα από τα αγαπημένα σας μπαρ, αλλά καλύτερα μην αναφέρετε τις σκέψεις σας στη μέλλουσα συζυγό σας.
Η μέρα του γάμου γι΄αυτήν είναι η μέρα που θα λάμψει με την παρουσία της και όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω της. Μην της στερήσετε λοιπόν αυτή την ευχαρίστηση και αφήστε την να τα οργανώσει όλα όπως τα έχει φανταστεί.
Να δείχνετε απλά ενδιαφέρον για τις κινήσεις της και να συμμετέχετε σε μερικά πράγματα που πρέπει να αποφασίσετε από κοινού.
Bachelor party: Ότι και να σας ετοιμάσουν οι φίλοι σας να το απολαύσετε και να περάσετε μια ξένοιαστη βραδιά.
Εκτός βέβαια από τον κλασικό συνδυασμό αλκοόλ και στριπτίζ, υπάρχουν και άλλοι εναλλακτικοί τρόποι να περάσετε τη μέρα με τους "κολλητούς" σας, όπως ένα σαββατοκύριακο σε ένα νησί ή κάποια εκδρομή στη φύση με διάφορες δραστηριότητες.
Πάντως να κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί και να θυμάστε απλά ότι δεν χρειάζεται να απαθανατίσετε ό,τι κάνετε εκείνη τη μέρα!
Ημέρα του γάμου: Όσο άνετος και αν είστε τις προηγούμενες μέρες, θα σας καταλάβει και εσάς μια ανησυχία εκείνη την ημέρα. 
Ειδικά κατά την αναμονή σας στην εκκλησία θα αρχίσετε να αναρωτιέστε αν όλα θα πάνε καλά, αν τα έχετε οργανώσει όλα καλά, αν θα αργήσει πολύ η νύφη, πως θα είναι, αν θυμόσαστε τα βήματα του χορού και άλλα τέτοια.
Μόλις όμως αντικρίσετε την αγαπημένη σας , θα τα ξεχάσετε όλα!
Έτσι, θα φροντίσετε να περάσετε καλά και όσο περισσότερο απολαύσετε εσείς το γάμο σας, άλλο τόσο θα τον απολαύσουν και οι καλεσμένοι σας!
πηγη.gamosbook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου