Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Μετα - γαμήλια... κρίση!



Μετα - γαμήλια... κρίση!Οι περισσότερες νύφες ομολογούν ότι την περίοδο αμέσως μετά το γάμο δοκιμάζουν συναισθήματα θλίψης και έχουν την αίσθηση του «κενού». Στην πραγματικότητα, νοσταλγούν τη «γλυκιά» αυτή υπερένταση που έζησαν τους μήνες πριν το γάμο τους...
Επί μήνες πριν το γάμο σας, ο χρόνος σας ήταν πάντα γεμάτος. Οι συναντήσεις σας διαδέχονταν η μία την άλλη και δεν υπήρχε ώρα της μέρας που να μη χτυπούσε το τηλέφωνό σας. Ξαφνικά, μερικές μέρες μετά το γάμο, νιώθετε ότι βαριέστε και ότι πλήττετε θανάσιμα. Η μέρα σας φαίνεται ατελείωτη και ψάχνετε απεγνωσμένα αντικείμενο απασχόλησης για τον ελεύθερό σας χρόνο.
Η Μετα-γαμήλια κρίση είναι ένα συναίσθημα που πολλές νιόπαντρες γυναίκες ζουν έντονα. Παραδεχτείτε το! Στην πραγματικότητα, όσο κι αν κουραστήκατε για την οργάνωση του γάμου σας, σας λείπει η ένταση, το τρέξιμο καθώς και το γλυκό συναίσθημα αυτοπεποίθησης που σας άφησε αυτή η εμπειρία. Θα καταλάβετε λοιπόν ότι περνάτε κι εσείς αυτή την κρίση αν:.....................


1. Όλες σας οι απαντήσεις ξεκινούν με το «Εγώ, στο γάμο μου…»
2. Πάντα έχετε στην τσάντα σας τις 70 καλύτερες φωτογραφίες του γάμου σας, μην τυχόν και έρθει η συζήτηση με τον ταξιτζή ή την πωλήτρια σε κάποιο κατάστημα.
3. Έχετε δείξει σε όλους του στενούς σας συνεργάτες στο γραφείο τις φωτογραφίες του γάμου σας, τουλάχιστον τρεις φορές. Επίσης, έχετε δείξει στους όχι και τόσο στενούς συνεργάτες στο γραφείο σας τις φωτογραφίες του γάμου σας από δύο φορές.
4. Επανειλημμένως καλείτε τους φίλους σας στο σπίτι και κάθε φορά τους βάζετε να δουν το βίντεο του γάμου σας. Εντυπωσιάζεστε μάλιστα που δε θέλουν να το δουν δύο φορές με κάθε επίσκεψή τους!
5. Καλείτε τους φίλους σας σε δείπνο στο σπίτι κάνοντας αναπαράσταση της δεξίωσης και τους σερβίρετε το μενού εκείνης της βραδιάς.
6. Συνεχίζετε να κάνετε αγορές για τη διακόσμηση της δεξίωσής σας. Εκείνα τα φούξια φαναράκια που βρήκατε προχθές, θα ταίριαζαν τέλεια!
7. Η διακόσμηση του σπιτιού σας αποτελείται σε ποσοστό 80% με 90% από τα διακοσμητικά στοιχεία της δεξίωσής σας, ενώ στο σαλόνι σας έχετε αμέτρητες κορνίζες με ενσταντανέ του γάμου σας.
8. Σκέφτεστε να καλέσετε τις φίλες σας στο σπίτι για ένα πάρτι με θέμα «Ντυθείτε όπως στο γάμο μου» και με μουσική, το γαμήλιο τραγούδι.
9. Στον ελεύθερό σας χρόνο, η αγαπημένη σας ασχολία είναι να βλέπετε το αμοντάριστο βίντεο του γάμου σας, αγκαλιά με ένα κουτί cookies, ένα πακέτο χαρτομάντιλα και με το βέλο καρφιτσωμένο στα μαλλιά.
10. Έχετε ήδη οργανώσει νοερά το γάμο όλων των γνωστών σας που έχουν μια σταθερή σχέση ορισμένων εβδομάδων.
Η μητέρα σας και οι καλύτερές σας φίλες θα συνεχίζουν να ασχολούνται με τις εκκρεμότητες του γάμου σας για λίγο χρονικό διάστημα ακόμα. Θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε φωτογραφίες, θα καταγράψουν μαζί σας τα δώρα και θα τρέξουν για τη λίστα γάμου και τις επιστροφές δώρων που τυχόν κάνετε. Είναι προφανές όμως, ότι αν συμπεριφέρεστε κατά τέτοιο τρόπο στο ευρύτερο περιβάλλον, αρκετοί από τους γνωστούς και τους φίλους σας θα σας αποφεύγουν για κάποιο χρονικό διάστημα. Μπορεί να σας περάσει από το μυαλό ότι σας ζηλεύουν για την τύχη σας. Η πραγματικότητα είναι ότι τους λείπει ο φυσιολογικός σας εαυτός και μ’ εκείνον θέλουν να κάνουν παρέα. Όσο λοιπόν και αν για σας ο γάμος σας είναι το συγκλονιστικότερο γεγονός της ζωής σας, σεβαστείτε τους γύρω σας και προσπαθήστε να επανέλθετε στον παλιό καλό σας εαυτό. Έχετε πια «γυρίσει» αυτή τη σελίδα στη ζωή σας!
πηγη.nifi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου