Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Γαμήλια τελετή: Ιδέες για τη διακόσμηση


Αναπόσπαστο κομμάτι ενός γάμου αποτελεί η γαμήλια τελετή. Συνήθως τα ζευγάρια ξοδεύουν πολλά ώστε όλα να είναι τέλεια και να ευχαριστηθούν μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους. Η διακόσμηση είναι ένα σημαντικό κομμάτι της γαμήλιας τελετής καθώς της δίνει ένα ιδιαίτερο ξεχωριστό τόνο. Σε κάθε περίπτωση και πριν αρχίσετε να σχεδιάζετε τη γαμήλια τελετή θα πρέπει να έχετε αποφασίσει τι χρώμα θα δώσετε στο γάμο σας. Αλλιώς είναι ο γάμος σε ένα γραφικό ξωκλήσι ή σε ένα νησί και αλλιώς ένας πολυτελής γάμος. Ανάλογα θα αποφασίσετε για την κατάλληλη διακόσμηση. Υπάρχουν πολλές λύσεις και τα καλά νέα είναι ότι ακόμα και αν έχετε περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες έχετε πολλές επιλογές στη διακόσμηση. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη φαντασία. Το Onlylove σου προτείνει μερικές ιδέες για να κάνεις τη γαμήλια τελετή να μοιάζει με όνειρο..................................................
Λουλούδια! Δεν μπορούν να λείπουν από ένα γάμο. Προτιμήστε λευκά και κόκκινα λουλούδια τα οποία να καλύπτουν όλο το χώρο. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε διάφορες συνθέσεις λουλουδιών ώστε να δίνουν τουλάχιστον το συμβολικό τους στίγμα στην τελετή.
ΜπαλόνιαΟικονομική και πολύ όμορφη διακόσμηση. Επιλέξτε ποικιλία χρωμάτων ή, ανάλογα με το ύφος του γάμου σας, αποχρώσεις του κόκκινου και άσπρου.
ΦωτισμόςΈνα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της διακόσμησης. Σκεφτείτε ότι ο γάμος θα γίνεται νύχτα. Μπορείτε να επιλέξετε λωρίδες από φωτάκια που θα στολίζουν δέντρα ή αν πρόκειται για εσωτερικό χώρο μπορείτε να βάλετε τη φαντασία σας και να δώσετε απαλό και ρομαντικό τόνο στην τελετή. Πολύ καλή ιδέα αποτελούν τα κεριά. Βγείτε μία βόλτα στην αγορά και εντυπωσιάστε με τη ζεστασιά που εκπέμπουν τα κεριά.
Εντυπωσιακό νυφικό τραπέζιΤο νυφικό τραπέζι γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Φροντίστε ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια. Τοποθετήστε μπροστά από το τραπέζι τη νυφική ανθοδέσμη και ντύστε το τραπέζι και τις καρέκλες με εντυπωσιακά καλύμματα. Ακόμα και με λιτές γραμμές και ένα όμορφο διακοσμητικό μπροστά από το τραπέζι(πχ.μία βάση για κεριά με νερό) μπορείτε να ξεχωρίσετε.
Γιρλάντες από λουλούδια ή τούλιΠοτέ δεν λείπουν από ένα γάμο. Ντύστε τα τραπέζια και το χώρο ολόκληρο με γιρλάντες που θα δίνουν ένα ιδιαίτερο εορταστικό χρώμα. Φροντίστε ώστε να τα συνδυάζετε μεταξύ τους με βάση την προοπτική του χώρου. Αν δεν τα πάτε καλά με τη διακόσμηση μπορείτε να αποφύγετε ένα κακό αποτέλεσμα αν επιλέξετε κλασσικά χρώματα(άσπρο, μπλε, ροζ) και τα διασκορπίσετε με προσοχή και συμμετρία στο χώρο.
Γλυπτά και πίνακεςΦυσικά, αν θελήσετε να διακοσμήσετε το χώρο σας με γλυπτά και πίνακες, το θέμα που θα επιλέξετε είναι συγκεκριμένο. Ο έρωτας και ο γάμος. Μερικές ιδέες; Ζευγάρια, νύφη και γαμπρός, καρδιές, ο Θεός του Έρωτα. Σε καμία περίπτωση τα γλυπτά ή οι πίνακες δεν πρέπει να γίνονται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αλλά απλώς να κάνουν πιο ρομαντική και ζεστή την ατμόσφαιρα.

πηγη.onlylove.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου