Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Άψογο μανικιούρ για πανέμορφες νύφες



nailsΠροτού δώσετε στον αγαπημένο σας -και επισήμως- το χέρι σας, περιποιηθείτε το με το all time classic γαλλικό μανικιούρ, το οποίο αποτελεί πρώτη επιλογή για όλες τις νύφες που θέλουν να εμφανιστούν στην εκκλησία με άψογη εμφάνιση.


Όσα χρόνια και να περάσουν το αυθεντικό γαλλικό μανικιούρ με τη χαρακτηριστική λευκή γραμμή στην άκρη των νυχιών παραμένει στη μόδα, τόσο επίκαιρο όσο ήταν όταν το πρωτολάνσαραν οι διαχρονικές ιέρειες του στιλ, σαν την Coco Chanel και την Jackie O. Τα μόνα που άλλαξαν με την πάροδο των ετών είναι το πάχος της γραμμής, που άλλοτε λεπταίνει και γίνεται σαν τριχούλα, ενώ άλλοτε πλαταίνει, καθώς και το χρώμα του συνοδευτικού βερνικιού. Αυτό μπορεί να είναι από κλασικό μπεζ-διαφανές για όσες προτιμούν τις διακριτικές εμφανίσεις μέχρι έντονο ροζ για τις νεαρότερες σε ηλικία νύφες, που προτιμούν ένα πιο κοριτσίστικο look.


Επειδή βέβαια η λάμψη είναι απαραίτητο συστατικό της νυφικής εμφάνισης, το γαλλικό μανικιούρ μπορεί να αποκτήσει μια περισσότερο glamorous νότα με την προσθήκη μικρών στρας στα νύχια, τα οποία μπορούν να σχηματίζουν ρομαντικά λουλούδια, ερωτευμένες καρδιές ή αυστηρά γεωμετρικά σχήματα, όπως ευθείες ή διαγώνιες γραμμές ή ακόμα και ρόμβους.  

Tips για εξαντρίκ νύχια:

• Αν το αυθεντικό γαλλικό μανικιούρ σαν φαίνεται passé, μπορείτε να αντικαταστήσετε το λευκό βερνίκι με ασημένιο ή χρυσό και να σχεδιάσετε με αυτό τη γραμμή στην άκρη των νυχιών. 

• Εναλλακτικά, κρατήστε τη γραμμή λευκή αλλά περάστε στο τέλος τα νύχια με ένα στερεωτικό το οποίο περιέχει ασημένιο, χρυσό ή πολύχρωμο glitter στη σύνθεσή του. 

• Για ένα ακόμα πιο σοφιστικέ look, αντί για χρωματιστά στρας προτιμήστε τα διακοσμητικά μοτίβα που ζωγραφίζονται με λεπτό πινέλο και τα οποία αποτελούν μικροσκοπικά έργα τέχνης.  

Τα 5 μυστικά του επαγγελματικού μανικιούρ
:


• Για να αναδειχθεί καλύτερα το γαλλικό μανικιούρ, φροντίστε να λιμάρετε τις άκρες των νυχιών σας σε τετράγωνο σχήμα που τους δίνει πιο αριστοκρατική όψη. Το οβάλ σχήμα θεωρείται στην εποχή μας ξεπερασμένο και ταιριάζει μόνο στις γυναίκες που έχουν πολύ μικρή 
επιφάνεια νυχιών, καθώς την επιμηκύνει.
• Θυμηθείτε πως τα πολύ μακριά νύχια, εκτός από «άβολα» θεωρούνται και λίγο «δεύτερα» στην εποχή μας. Γι’ αυτό προτιμήστε ένα πιο κοντό σχήμα, το οποίο είναι λιγότερο επιρρεπές σε σπασίματα, ενώ έχει και το πλεονέκτημα ότι προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ.

• Τα πιο κοντά και πιο παχουλά δάχτυλα μπορούν να δείξουν πιο μακριά και πιο αδύνατα αν κάνετε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ με τη λευκή γραμμή πιο φαρδιά από ό,τι συνήθως, φροντίζοντας ταυτόχρονα να τη στρογγυλέψετε ελαφρά προς τις άκρες.

• Αν τα νύχια σας είναι πολύ κοντά, ταλαιπωρημένα ή «μαδημένα» από χειρωνακτικές εργασίες, κανένα βερνίκι και κανένα στιλ μανικιούρ δεν πρόκειται να τα αναδείξει. Στην περίπτωση αυτή είναι προτιμότερο να τα επενδύσετε με ακρυλικό, μετάξι ή ειδικό τζελ για να γίνουν πιο μακριά και να αποκτήσουν πιο ομοιόμορφη και συμπαγή όψη, χωρίς σκασίματα ή ραβδώσεις. Tα τεχνητά νύχια έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: Γυαλίζουν πολύ εύκολα αν τριφτούν με την ειδική λίμα που μοιάζει με λευκή γόμα, δε σπάνε και κρατούν περισσότερο χρόνο αναλλοίωτο το μανικιούρ.

• Για να μην ξεφτίσει η λευκή γραμμή του γαλλικού μανικιούρ περάστε άφθονο στερεωτικό βερνίκι στις άκρες των νυχιών, αλλά και κάτω από αυτά, είτε είναι τα φυσικά σας νύχια είτε είναι τεχνητά.
πηγη..nifi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου