Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Beauty and fashion tips για έγκυες νύφες



Είναι διπλή χαρά και ευτυχία να περιμένετε τον πελαργό, ενώ ετοιμάζεστε να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας. Και ενώ οι ορμόνες έχουν κάνει το θαύμα τους και λάμπετε από ομορφιά, οι ανάγκες, αλλά και οι ανησυχίες σας είναι αυξημένες...
Και καθώς η εγκυμοσύνη είναι «φάρμακο» για την επιδερμίδα αφού οι ορμόνες της διορθώνουν κάθε ατέλεια από τα σημάδια ακμής μέχρι την ωχρότητα, το πρόσωπό σας θα έχει υπεροχή όψη, αφού τα μόνα πιθανά προβλήματα -δηλαδή οι κηλίδες και οι πανάδες- αντιμετωπίζονται με high tech καλλυντικά. Όσο για την φουσκωμένη σας κοιλίτσα, αυτή δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για μια υπέρκομψη εμφάνιση.


Μυστικά ομορφιάς: Για τις ραγάδες, το μυστικό είναι να τις προλάβετε. Προτού καν εμφανιστούν χρησιμοποιήστε για όλο το σώμα μια ειδική αντι-ραγαδική κρέμα που αυξάνει έως και 70% την παραγωγή κολλαγόνου από τους ινοβλάστες του δέρματος. Έτσι η επιδερμίδα γίνεται πιο ελαστική, και δεν «ανοίγει» στο τράβηγμα. Αν δεν τις προλάβετε, μπορείτε αφού γεννήσετε και τελειώσετε τον θηλασμό να απαλλαχθείτε από αυτές με λέιζερ.
Για τις πανάδες, πρέπει καταρχήν να αποφύγετε τον ήλιο, οπότε καλό είναι να φοράτε total sun block στο πρόσωπο. Επίσης χρησιμοποιήστε κρέμες ημέρας και νύχτας με βιταμίνη C στην σύνθεσή τους-που είναι λευκαντική- και κάντε μια με δύο φορές την εβδομάδα πίλινγκ με οξέα φρούτων. Και σε αυτή την περίπτωση όποιο μέλασμα μείνει, μπορεί να εξαλειφθεί με λέιζερ αφού γεννήσετε.
Μυστικά για slim-chic εμφάνιση: Το στυλ του νυφικού πρέπει να είναι απλό και ανάλαφρο. Το μακιγιάζ αιθέριο, χωρίς υπερβολές και το χτένισμα αέρινο, ώστε να προβάλλει την natural ομορφιά της εγκύου.
Για την νυφική τουαλέτα, προτιμήστε μια ‘αμπίρ’ γραμμή, που αναδεικνύει το μπούστο και λεπταίνει την σιλουέτα. Αποφύγετε τα νυφικά που τυλίγονται στενά στο σώμα και μην φοβάστε να αναδείξτε το ντεκολτέ, που άλλωστε αποτελεί το κρυφό ατού στην εγκυμοσύνη. Ιδανικά υφάσματα για το νυφικό είναι η μεταξωτή μουσελίνα και η μεταξωτή ζωρζέτα, ενώ όταν το ύφασμα σουρώνει κάτω από το στήθος (ή πλέκεται) εξαφανίζεται η φουσκωμένη κοιλιά. Για το νυφικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης γαλλική δαντέλα, κεντημένη ή μη για το μπούστο και κεντημένα κορσάζ με swarovsky ή διάφορες πέτρες. Αποφύγετε το σατέν duchesse και το Mikado, τα βαριά υφάσματα και τον ταφτά.
Το τέλειο χρώμα είναι το ιβουάρ και το σαμπανιζέ. Το πέπλο είναι προαιρετικό.
πηγη.nifi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου