Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Τάσεις 2012 στα νυφικά χτενίσματα



nifika xtenismata taseis bridal hairstylesΣτις τάσεις του 2012 για τα νυφικά χτενίσματα, οι κοτσίδες έχουν την τιμητική τους και αυτό, γιατί μπορούν είτε να αποτελέσουν την κεντρική ιδέα του χτενίσματος, είτε και να προσαρμοστούν σε πολλά άλλα hairstyles, προσθέτοντας μια ξεχωριστή πινελιά στο αποτέλεσμα.
Το μαγικό είναι ότι αυτή η πινελιά μπορεί να το μετατρέψει από μοντέρνο, μέχρι ρομαντικό και από vintage μέχρι super sexy!
Το 2012 επίσης θα δούμε πολλά χτενίσματα όπου τα μισά μαλλιά είναι μαζεμένα ψηλά και τα άλλα μισά κάτω. Θα δούμε αλογοουρές και μάλιστα αυτές θα είναι συχνά στο πλάι (side ponytail) και θα συνδυάζονται με ένα μεγάλο λουλούδι ή ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ για τα μαλλιά.
Χαρακτηριστικό για το 2012 είναι επίσης οιασυμμετρίες, οι οποίες μαγνητίζουν το μάτι, αρκεί να ταιριάζουν με το νυφικό φόρεμα που θα διαλέξει η νυφη. Για να πετύχουν το σωστό αποτέλεσμα οι hairstylists χρησιμοποιούν περισσότερο πλέον extensions και ίσως να πρέπει να είστε προετοιμασμένες γι’ αυτό.
nifika xtenismata bridal hairstylesΔεν λείπουν βέβαια ποτέ τα σινιόν και τα updosγενικότερα, από την γκάμα των νυφικών χτενισμάτων κι έτσι θα συμβεί και το 2012. Μόνο που αυτή τη χρονιά τα χτενίσματα εμπνέονται από τοvintage look. Θα δούμε λοιπόν και χτενίσματα αλά Όντρευ Χέιμπορν, θα δούμε όμως και κυματιστά μαλλιά! Χαλαρά waves σε μακριά μαλλιά, αλλά και αντίστοιχα κύματα σε μαλλιά με κοντό μήκος.
Τέλος, αντί για τις κλασικές, σφικτές και στυλιζαρισμένες μπούκλες, θα έχουμε χαλαρέςσυστροφές των μαλλιών που θα τονίζουν το στυλ του εκάστοτε χτενίσματος.
Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά και το κεφάλι, μπορούμε να πούμε ότι είναι ....


.... must για τη νέα χρονιά.
nyfika xtenismata 2012 taseis wedding hairstyles trends
Κορδέλες, τσιμπιδάκια, καρφίτσες για τα μαλλιά, χτενάκια, καπέλα, κουάφ, στέκες,λουλούδια, κάθε είδους κοσμήματα για τα μαλλιά κ.α. ολοκληρώνουν την εικόνα της νύφης και δίνουν το στίγμα του στυλ της.

πηγη.teleiosgamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου