Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Τοπ 10 σέξι νυφικά φορέματα




Τοπ 10 σέξι νυφικά φορέματα, Άνοιξη 2012Μέτα από πολλές μέρες αναζήτησης ανακαλύψαμε για σας τα καλύτερα σέξι νυφικά από το fashion week Άνοιξη 2012.10. Στο νούμερο 10 βρίσκεται το φόρεμα της σχεδιάστριας Maggy Sotero, πανέμορφο φόρεμα "Reese" σε λεπτή γραμμή και βαθύ " V" ντεκολτέ με υπεροχή λεπτομέρεια - τα κρύσταλλα Swarovski . Με αυτό το φόρεμα δεν χρειάζεται να ψάχνετε για το κολιέ......

9. Με την πρώτη μάτια το φόρεμα Avelina από τον οίκο μόδας Rivini μπορεί να σας φανεί αρκετά λυτό, όμως όταν το δείτε καλύτερα έχει πολύ σέξι κόψιμο στην πλάτη.
8. Σχεδιασμένο από τον σχεδιαστή Theia, είναι μια εναλλακτική λύση στο ντύσιμο σας αν δεν αναζητάτε για φανταχτερό γάμο, και θέλετε να ντυθείτε άπλα και να είστε  shick
7. Το επόμενο δημιούργημα είναι του Lazaro Perez από τον οίκο μόδας Tara Keely. Οι κινήσεις σας με αυτό το φόρεμα θα φαίνονται πολύ ελκυστικές και σέξι.
6. Hayley Paige είναι η σχεδιάστρια του φορέματος Bella θα αναδεικνύει τους ώμους σας,  την  πλάτη και τους γοφούς με την μοντέρνα γραμμή που έχει.
5. Tο Diva Look από την Marchesa θα εκπλήσσει τους καλεσμένους σας την ήμερα του γάμου σας. Αν έχετε μεγάλη περιφέρεια αυτό το φόρεμα είναι για σας, θα αναδείξει τις καμπύλες σας.
4. Πολύ Glamur εμφάνισή από την Alvina Valenta, το περπάτημα σας θα δείχνει πολύ σέξι ενώ θα τραβήξουν την προσοχή οι γυαλιστερές λεπτομέρειες στο κάτω μέρος του ρούχου.
3. Ένα πρωτότυπο σχέδιο από τον Angel Sanchez, θα αναδείξει τα ποδιά σας.
 2. Αρκετά σέξι και ταυτόχρονα απλό φόρεμα από τον οίκο μόδας  Badgley Mischka.
1. Και φθάσαμε στο νούμερο ένα νυφικό από τον οίκο Pnina Tornai ... Πολύ απλή γραμμή και με διακοσμητικές λεπτομέρειες στην πλάτη . Φορώντας ένα τέτοιο νυφικό σίγουρα θα νιώσετε σέξι
πηγη.nif.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου