Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ποτήρια Γάμου

“Στην υγειά σας!” θα ακούγεται παντού μέσα στη δεξίωση του γάμου σου από τους καλεσμένους που χαρούμενοι θα σηκώνουν τα ποτήρια τους για να ευχηθούν στο νιόπαντρο ζευγάρι. 

Τα ποτήρια αυτά όμως δεν γίνεται να τα αφήσεις στην τύχη, αλλά πρέπει να φροντίσεις από πριν να σε ικανοποιούν σε ποιότητα και ποσότητα. Δες τι πρέπει να προσέξεις.



1. Τα ποτήρια του γάμου παραδοσιακά έρχονται νοικιασμένα μαζί με το catering, αλλά και πάλι καλό είναι να ρωτήσεις τη χρέωση για αυτά, ώστε να διαπιστώσεις αν σε συμφέρει να τα νοικιάσεις ή τα αγοράσεις από κάπου με χοντρική τιμή. 

2. Μάθε τις χρεώσεις σχετικά με τον καθαρισμό των ποτηριών. Οι περισσότερες εταιρίες catering συμπεριλαμβάνουν στην τιμή τον καθαρισμό ενώ μερικές άλλες δέχονται να τα επιστρέψεις εσύ καθαρά την επόμενη μέρα.

3. Διάλεξε το στιλ των ποτηριών που θες ανάλογα με το ύφος του γάμου σου, τη χωρητικότητά τους και τα υλικά τους. Τα πιο ακριβά ποτήρια συνήθως είναι και τα πιο εύθραυστα. Ρώτησε να μάθεις το κόστος σε περίπτωση που σπάσουν. 

4. Ζήτα περισσότερα ποτήρια από όσα χρειάζεσαι, διότι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του γάμου. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να δημιουργηθεί έλλειψη ποτηριών στο μπαρ και να μείνουν οι καλεσμένοι σου χωρίς ποτό.

5. Μόλις καταφτάσουν τα ποτήρια στο χώρο της δεξίωσης, βάλε κάποιον να τα τσεκάρει ένα ένα. Αν εντοπίσει κάποιο σπασμένο, πείτε το από πριν ώστε να μην το χρεωθείς εσύ. Επίσης, αν τα ποτήρια έχουν λεκέδες ή σημάδια από κραγιόν μπορείς επίσης να το πεις και να ζητήσεις έκπτωση από την εταιρία για κακό service. 























πηγη.weddingplan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου