Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Καλώς ορίσατε!



Ετοιμάζετε τον γάμο σας και σίγουρα θέλετε η δεξίωση που θα ακολουθήσει μετά το μυστήριο να είναι ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή. Προγραμματίστε τα πάντα για ένα σωστό καλωσόρισμα των καλεσμένων σας στο χώρο που θα ακολουθήσει το γλέντι του γάμου σας.

kalosorisma trapezi eisodos gamos koyfeta Το καλωσόρισμα του γάμου
Καλώς ορίσατε! 
Το καλωσόρισμα ή welcome drink είναι μια πολύ καλή ιδέα για να υποδεχθείτε με τον καλύτερο τρόπο τους καλεσμένους σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε από τους υπεύθυνους να τοποθετήσουν ένα μεγάλο τραπέζι, στο χώρο υποδοχής όπου θα πραγματοποιήσετε τη δεξίωση, το τραπέζι του γάμου.
kalosorisma trapezi eisodos gamos pota1 Το καλωσόρισμα του γάμου
Ζητήστε από τους επαγγελματίες που θα στολίσουν το χώρο της δεξίωσης να στολίσουν και το σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί το καλωσόρισμα. Ακολουθήστε την ίδια διακόσμηση που θα έχετε τοποθετήσει πάνω στα τραπέζι των καλεσμένων σας. Μπορείτε λοιπόν να τοποθετήσετε τα ανάλογα λουλούδια ,τούλια ή γυάλινα βάζα και κάθε είδους διακόσμηση. Υπάρχουν χώροι δεξιώσεων και κυρίως τα κτήματα που έχουν ειδικά διαμορφωμένους χώρους για το Welcome drink. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να διαμορφώσετε το χώρο, ειδικά αν ο γάμος είναι καλοκαιρινός, με ένα δυο καναπεδάκια όπου οι καλεσμένοι θα μπορούν να παραμείνουν μέχρι να περάσουν στον κεντρικό χώρο της δεξίωσης.
kalosorisma trapezi eisodos gamos glyka Το καλωσόρισμα του γάμου
Πρωταγωνιστής τα γλυκά.
Το σημαντικό στο καλωσόρισμα είναι τα γλυκά! Τοποθετήστε μεγάλα βάζα με κουφέτα και πιατέλες με τα γλυκά της αρεσκείας σας. Συνηθίζεται ιδιαίτερα να προσφέρετε στους καλεσμένους σας μπεζέδες ή αλλά παραδοσιακά γλυκά που αποτελούν έθιμο σε κάθε περιοχή. Μπορείτε αν στο δικό σας τόπο δεν προσφέρουν  κάποιο συγκεκριμένο γλυκό σύμφωνα με κάποιο έθιμο, να «κλέψετε» λίγο από την παράδοση ενός νησιού. Ιδιαίτερη αίσθηση θα προκαλέσουν τυλιχτές μπουκιές παστελιού ή ακόμα φέτες παστελιού τοποθετημένες πάνω σε λεμονόφυλλα , όπως συνήθιζαν από παλιά να κάνουν στην Αμοργό. Τα παραδοσιακά κρητικά ξεροτήγανα αλλά και οι κουραμπιέδες που συνηθίζουν σε μέρη της Αιτωλοακαρνανίας θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα.
kserotigano gliko gamos Το καλωσόρισμα του γάμου
Μην παραλείψετε να προσφέρετε ως κέρασμα και ένα ποτό. Το ιδανικό θα ήταν Σαγκρία με φρέσκα φρούτα ή Μοσχάτο γλυκό κρασί που η γεύση του ταιριάζει με όλα τα γλυκά. Η σαμπάνια φυσικά θα κάνει ξεχωριστό το καλωσόρισμα, αλλά ίσως σας επιβαρύνει οικονομικά λίγο περισσότερο.
kalosorisma trapezi eisodos gamos pota Το καλωσόρισμα του γάμου
Βιβλίο των ευχών .
Λίγο πιο πέρα από το σημείο που πραγματοποιείται το καλωσόρισμα, σε ένα άλλο μικρό τραπεζάκι μπορείτε να τοποθετήσετε το βιβλίο των ευχών. Με αυτόν τον τρόπο οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν μια πρωτότυπη ευχή για να στεριώσει ο γάμος σας.
Τα υπέρ για το καλωσόρισμα.
Με το καλωσόρισμα, το Welcame drink θα αποφευχθεί η πολύωρη αναμονή των καλεσμένων σας στα τραπέζια τους που τις περισσότερες φορές τους κάνει να κουράζονται μέχρι το ζευγάρι να φθάσει στον τόπο της δεξίωσης. Παράλληλα οι καλεσμένοι σας θα νιώσουν από την αρχή  της δεξίωσης ζεστασιά και οικειότητα .
Το γλέντι του γάμους σας μόλις ξεκίνησε!
phgh:http://provagamou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου