Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Πως στρώνουμε το τραπέζι των ερωτευμένων


Φέτος οι ερωτευμένοι θα γιορτάσουν στο σπίτι. Σημαντικός παράγοντας είναι το γεγονός ότι του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει καθημερινή. Επίσης δεν υπάρχουν και τόσα πολλά λεφτά. Στρώνουμε το τραπέζι των ερωτευμένων στο σπίτι με πολύ απλές συμβουλές.
Θα σας βοηθήσουμε να κλέψετε μια καρδιά εκείνη την ξεχωριστή ημέρα. Στρώνουμε μαζί το τραπέζι των ερωτευμένων για να εντυπωσιάσουμε με την πράξη αγάπης μας. Πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε τα πρέπει και τα μη της λίστας μας.
Πως στρώνουμε το τραπέζι των ερωτευμένων

Το τραπέζι. Εκτός και αν θα στήσετε γλέντι με πολλούς καλεσμένους, αποφεύγουμε την τραπεζαρία. Το να ζητήσετε από τον Βαλεντίνο σας να σας δώσει το αλάτι και να βρίσκετε 6 θέσεις μακριά, δεν είναι αυτό που λέμε ρομαντικό. Επιλέξτε ένα μικρότερο τραπέζι αν έχετε. Υπάρχει πάντα και η λύση του καναπέ.
Σερβίτσιο. Εκείνη την ημέρα βγάζουμε μικρά πιάτα. Είναι ένα πολύ καλό κόλπο για να σας έχει ο άλλος ανάγκη. Εάν σερβίρετε το φαγητό σε μικρό πιάτο, τότε θα σας ζητάει συνεχώς να το ξαναγεμίσετε. Αν έχετε άγχος για το όλο θέμα, πιείτε ένα ποτήρι κρασί πριν το γεγονός για να χαλαρώσετε. Είναι ένας καλός τρόπος να σας αγγίξει και να έρθετε πιο κοντά.
Φωτισμός. Εντάξει δεν θα φέρετε τον φωτιστή των μπουζουκιών σπίτι σας. Μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά και μόνοι σας. Εξάλλου, εκείνο το βράδυ, δεν θέλουμε πολλά φώτα! Δεν έχουμε παρέλαση, αλλά ρομαντική διάθεση. Ο χαμηλός φωτισμός είναι επιθυμητός και τα πολλά κεριά κλέβουν καρδιές. Προσοχή, πρέπει να μπορείτε να βλέπετε και να μην μοιάζει το δωμάτιο σαν έχει διακοπή ρεύματος για πρακτικούς λόγους.
Άρωμα. Καλό θα ήταν τα κεριά σας να μην έχουν κάποιο άρωμα. Τις πολλές μυρωδιές τις κρατάμε για την κρεβατοκάμαρα. Ο χώρος όπου θα δειπνήσουμε πρέπει να έχει φρέσκο και καθαρό αέρα.
Προετοιμασία. Κόψτε το ψωμί πριν φτάσει το ραντεβού. Κάντε μικρές δουλειές που είναι ουσιαστικά οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Όταν ξεκινήσει η βραδιά, η προσοχή πρέπει να είναι στραμμένη στον άνθρωπο και όχι στα πιρούνια.
Πηγή: www.aLaChef.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου