Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Γάμος μέσα στα Χριστούγεννα!



Τα Χριστούγεννα είναι αδιαμφισβήτητα η γιορτινότερη εποχή του χρόνου. Δρόμοι στολισμένοι, λαμπάκια και φωτεινά στολίδια παντού, η οικογένεια όλη μαζεμένη. Η γιορτινή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη παντού! Ένας γάμος μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων δεν θα μπορούσε παρά να κλέψει από τη λάμψη και τη φωτεινότητα των γιορτών και να αποκτήσει μια μυρωδιά απόλυτα γιορτινή! 


Πώς όμως μπορείτε εύκολα να φέρεται το πνεύμα των Χριστουγέννων στο γάμο σας, χωρίς φυσικά να υποπέσετε σε υπερβολές. Γιατί ας μη ξεχνιόμαστε πως ο γάμος είναι γάμος και τα Χριστούγεννα είναι Χριστούγεννα. Οι όμορφες Στιγμές μάζεψαν για εσάς μερικές υπέροχες ιδέες για να παντρέψετε αρμονικά το γάμο σας με το πνεύμα των Χριστουγέννων. Είναι οι μικρές αυτές λεπτομέρειες που θα δώσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων στο γάμο σας. Και πιστέψτε μας οι καλεσμένοι σας θα ξετρελαθούν. Και σίγουρα όσες νυφούλες αγαπάνε τους καλοκαιρινούς γάμους θα διχαστούν!

So.. "Marry" Christmas everyone!  

PRE WEDDING PHOTOSHOOΤΗ φωτογράφιση που θα κάνετε με τον αγαπημένο σας πριν το γάμο σας (pre wedding photoshoot) σίγουρα θα πρέπει να έχει μια γεύση Χριστουγέννων. Χρησιμοποιήστε Χριστουγεννιάτικα props ή βγάλτε μια φωτογραφία μπροστά από το στολισμένο δέντρο.
xmas_wedding_1
*Source: http://lover.ly/ | Magdalene Kourti
ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥΜια μικρή πινελιά από τη γιορτινή αύρα των Χριστουγέννων μπορείτε να συμπεριλάβετε και στα προσκλητήρια του γάμου σας ώστε να προετοιμάσετε τους καλεσμένους σας για το τι να περιμένουν.
xmas_wedding_2
*Source: Twenty2twins Creations 


Η ΝΥΦΙΚΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗΔεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Μια κατακκόκινη νυφική ανθοδέσμη θα κάνει όλη τη δουλειά και δώσει στην εμφάνισή σας τη χριστουγεννιάτικη νότα που χρειάζεται χωρίς υπερβολές! 
xmas_wedding_3
*Source: Elite Events Athens 


Η ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ 
Λίγο γκι και μια μικρή κόκκινη κλωστή και ο γαμπρός σας θα αποκτήσει το χριστουγεννιάτικο touch που χρειάζεται. Μια τόσο μικρή λεπτομέρεια που όμως κάνει τη διαφορά. 
xmas_wedding_4
*Source: aproposcreations.wordpress.com 


ΤΑ ESCORT CARDS 
Oι κάρτες που θα συνοδεύσουν τους καλεσμένους του γάμου σας στις θέσεις τους στο χώρο της δεξίωσης του γάμου σας μπορούν εύκολα να έχουν ένα χριστουγεννιάτικο στοιχείο. Μικρές χριστουγεννιάτικες μπάλες ή φωτεινά λαμπάκια θα κλέψουν σίγουρα την παράσταση!  
xmas_wedding_5
*Source: purplearea.blogspot.com | pinterest


ΤO ΝΥΦΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
Χωρίς υπερβολές και πολλά χριστουγεννιάτικα στοιχεία, για το στολισμό του νυφικού τραπεζιού χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα ξύλινα Mr & Mrs με μικρές χιονονιφάδες για πιο γιορτινό και χριστουγεννιάτικο κλίμα.   
xmas_wedding_6
*Source: flickr.com


TA CENTERPIECES
Mια μικρή δόση Χριστουγέννων μπορείτε να προσθέσετε και στην κεντρική διακόσμηση των τραπεζιών στην δεξίωση του γάμου σας. Ξερά κλαδιά με μικρά πλεκτά στολίδια θα δώσουν τον κατάλληλο χριστουγεννιάτικο αέρα στο γάμο σας!   
xmas_wedding_7
*Source: decoracion.facilisimo.com


OI MΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ
Μια minimal χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα θα ενθουσιάσει όλους τους καλεσμένους του γάμου σας! Μικρά πουγκάκια λινάτσας με μικρά κλαδάκια πεύκου που για να μυρίσει ο γάμος σας Χριστούγεννα!   
xmas_wedding_8
*Source: pinterest


ΓΑΜΗΛΙΑ ΓΛΥΚΑ
Είναι Χριστουγεννιάτικος ο γάμος σας! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να κεράσετε τους καλεσμένους σας κουραμπέδιες και μελομακάρονα! Καττακόκινες φράουλες με σοκολατένια επικάλυψη ή ακόμα και ένα εντυπωσιακό σοκολατένιο συντριβάνι θα δώσει τη Χριστουγεννιάτικη γεύση που θέλετε στο γάμο σας!   
xmas_wedding_9
*Source: pinterest
 | Elite Events Athens 

ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ
Τέλεια Χριστουγεννιάτικη ιδέα! Υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας με μικρές χριστουγεννιάτικες κάλτσες τις οποίες μπορείτε να τις προσφέρετε και σαν ενθύμιο για το γάμο σας!   
xmas_wedding_10
*Source: indulgy.com | pinterest


H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ
Με όποιο τρόπο κι αν αποφασίσετε να φέρετε τα Χριστούγεννα στο γάμο σας, το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να έχετε μια Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία γάμου. Και τι καλύτερο από ένα φιλί κάτω από το χριστουγεννιάτικο γκι;    
xmas_wedding_11
πηγη:http://www.weddingtales.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου