Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου


Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, τα χριστούγεννα είναι η γιορτή που όλοι περιμένουνε με χαρά, θα μπορούσε λοιπόν να γίνει η ιδανική εποχή για το δικό σας ονειρεμένο γάμο. Εμείς θα σας δώσουμε ιδέες για τις βασικές ανάγκες του χριστουγεννιάτικου γάμου.

Τα προσκλητήρια
Μια χριστουγεννιάτικη κάρτα θα ήταν υπερβολική,όμως η αντανάκλαση της γιορτής αυτής στο προσκλητήριο θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει. Διαλέξτε σκληρά χαρτιά με τυπωμένα σχέδια που θυμίζουν χριστούγεννα, σε χρώματα του κόκκινου,πράσινου ή χρυσού και μην ξεχάσετε να βάλετε το στοιχείο της κορδέλας είτε στο προσλκητήριο είτε στο φάκελο.
16a Χριστουγεννιάτικος γάμος
Τα χρώματα
Τα κατεξοχήν χρώματα των χριστουγέννων είναι το μπορντό,το πράσινο,το ασημί και το χρυσό. Ενω μια άλλη λύση είναι να συνδιάσετε το ασημί με το λευκό, το γαλάζιο ή και το μώβ.
Η διακόσμηση
Έλατα, κουκουνάρια, άσπρα τριανταφυλλα, γκί αλλά και τα κερία πρέπει να έχουν την τιμητική τους. Προτιμήστε ογκώδες κεριά που θυμίζουν περισσότερο χριστούγεννα, ενώ μια σίγουρη λύση είναι τα στολίδια που υπάρχουν σε αφθονία την περίοδο αυτή. Μπάλες με σχέδια, νιφάδες χιονιού, αστέρια και αγγελάκια θα κάνουν τη διακόσμηση μαγική. Σερβίτσια στο χρώμα του χρυσού, ποτήρια κόκκινα και πιατέλες ασημί για τα τραπέζια. Μην ξεχάσετε λίγο ψεύτικο χιόνι και λαμπάκια σε λευκό χρώμα για να δώσετε ακόμα πιο γιορτινή έμφαση.
66 1 Χριστουγεννιάτικος γάμος
Το νυφικό
Ένα νυφικό για χριστούγεννιατικο γάμο δεν χρειάζεται να είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλης εποχής. Φορέστε αυτό που σας κολακεύει περισσότερο και προσθέστε πινελιές χριστουγέννων όπως μια κατακόκκινη κάπα ή και μια σατέν φαρδιά ζώνη στο ύψος της μέσης σε χρώμα κόκκινο.
8 13 Χριστουγεννιάτικος γάμος
Η μπομπονιέρα
Φυσικά και θα την εντάξετε στα ανάλογα χρώματα. Φτερά άσπρα, πούπουλα και ασημί λεπτομέρειες είναι κομψές επιλογές για τη μπομπονιέρα σας καθώς θα θυμίζουν πολύ την εποχή αυτή.
Τα αναμνηστικά δώρα
Η καλύτερη εποχή για να μην αναλωθείτε να ψάχνετε τα δώρα που θα δώσετε στους καλεσμένους. Ζαχαρωτά σε σχήμα χριστουγεννιάτικων στολιδιών η ακόμα και ένα μικρό στολίδι για το δέντρο τους σε κουτάκια με σατέν κορδέλες είναι ότι καλύτερο.
71 1 Χριστουγεννιάτικος γάμος
πηγη/http://provagamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου