Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ένας γάμος…γεμάτος Χριστούγεννα!





Αν ανήκετε στην κατηγορία των ρομαντικών εκείνων ατόμων που κατά βάθος παραμένουν παιδιά και θεωρούν ότι η μητέρα των γιορτών είναι τα Χριστούγεννα, δεν αποκλείεται να έχετε προγραμματίσει το γάμο σας αυτές εδώ τις ημέρες. Μέρες χαράς, νοσταλγίας, θαλπωρής και γενναιοδωρίας που ζεσταίνουν τις ψυχές όλων. Ένας χριστουγεννιάτικος γάμος σας λύνει τα χέρια καθώς σας απαλλάσσει από το βάρος του να καταλήξετε σε κάποιο concept σχετικά με το στολισμό ή  τη δεξίωση. Στην πραγματικότητα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε μια γερή δόση χριστουγεννιάτικου glamour στο καθετί.
Στο νυφικό: Ένα κοντό γούνινο μπολερό, καθώς και τρέσες από πούπουλο στο τελείωμα των γαντιών, βάζουν αμέσως σε χειμερινό mood, ενώ μια πορφυρή βελούδινη ζώνη στη μέση δίνει το χριστουγεννιάτικο touch που απαιτούν οι μέρες.
gamos xristougenna mpolero gouna Ένας γάμος…γεμάτος Χριστούγεννα!
Στο στολισμό: Το φωτεινό κόκκινο των αλεξανδρινών μπορεί να φέρει τα Χριστούγεννα και στο πιο άχρωμο εκκλησάκι. Επίσης, μπορείτε να στολίσετε το διάδρομο για την είσοδό σας με γυάλες γεμάτες με αναμμένα λεντάκια και γλάστρες με μικρά ελατάκια στολισμένα με λευκά φωτάκια.
gamos xristougenna deksiosi trapezi stolismos centerpiece Ένας γάμος…γεμάτος Χριστούγεννα!
Στο μενού: Αντί για το τυπικό μενού των περισσότερων κτημάτων, σ’ ένα χριστουγεννιάτικο γάμο μπορείτε να σερβίρετε κις λορέν, πλατό με ποικιλία τυριών και αλλαντικών για πρώτα και γαλοπούλα με κουκουνάρι και κάστανα για κυρίως πιάτο. Διαλέξτε σαλάτες με ρόδι και εποχικά φρούτα και στολίστε τα τραπέζια με συνθέσεις από γκι (οι δρύπες του θεωρούνταν ιερές και καλότυχες από τους Κέλτες).
gamos xristougenna deksiosi trapezi stolismos Ένας γάμος…γεμάτος Χριστούγεννα!
Στα προσκλητήρια: Δώστε την πρώτη γεύση του χριστουγεννιάτικου γάμου σας με το προσκλητήριο που θα στείλετε. Επιλέξτε σχέδια απο χιονονιφάδες σε σκούρο ή ανοιχτό γαλάζιο, ασημί και χρυσό. Εναλλακτικά διακοσμήστε τα προσκλητήρια με εικόνες απο αλεξανδρινό, χριστουγεννιάτικες μπάλες – στολίδια ή μικρές καμπανούλες.
gamos xristougenna prosklitirio Ένας γάμος…γεμάτος Χριστούγεννα!
Στις μπομπονιέρες: Τι θα λέγετε για μια μπομπονιέρα που να μοιάζει σαν να βγήκε από το σάκο του Άι Βασίλη; Μικρά κουτάκια από κόκκινο ή πράσινο βελούδο δεμένα με ταρτάν κορδέλα (ναι, το γνωστό σκοτσέζικο καρέ που έχει επικρατήσει ως το καρό των Χριστουγέννων) είναι ότι πρέπει για έναν χριστουγεννιάτικο γάμο.
gamos xristougenna kouti mpomponiera Ένας γάμος…γεμάτος Χριστούγεννα!
Στη δεξίωση: Υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας με ένα παραδοσιακό αυστριακό παντς (γλυκό κρασί βρασμένο με κανέλα και γαρίφαλο). Ο dj σας θα πρέπει να εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με all time classic τραγούδια που θυμίζουν Χριστούγεννα, ενώ αν θέλετε να δώσετε ακόμη περισσότερο αέρα Χριστουγέννων στο γάμο σας, φορέστε φτερά στα παρανυφάκια και βάλτε τα να πούνε τα κάλαντα κρατώντας τρίγωνα.
gamos xristougenna pota deksiosi Ένας γάμος…γεμάτος Χριστούγεννα!
http://provagamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου