Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικος Γάμος!

Χριστουγεννιάτικος γάμος
Έχετε επιλέξει να παντρευτείτε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων; Σίγουρα έχετε επιλέξει την πιο ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα του χρόνου!Αν θέλετε να προσαρμοστείτε στη γιορτινή ατμόσφαιρα της εποχής, τότε μπορείτε να εντάξετε χριστουγεννιάτικα μοτίβα στον στολισμό του γάμου σας αλλά και στις προσκλήσεις και τις μπομπονιέρες! Οι Ομορφες Στιγμές σας δίνουν μερικές ιδέες που μπορούν να βοηθήσουν:

Προσκλητήρια

Βάλτε στο κλίμα τους καλεσμένους με ένα χριστουγεννιάτικο μοτίβο στα προσκλητήρια. Πέρα απο τις χριστουγεννιάτικες μπάλες ή τις χιονοστιβάδες, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε εικόνες ή στολίδια από γκι, αγγέλους ή ακόμη και καμπανούλες! Φυσικά τα χρώματα που ταιριάζουν στην εποχή είναι το κόκκινο, το πράσινο και το χρυσό! Ή για τους πιο μοντέρνους, το ασημί και το μπλε!

Μπομπονιέρες

Στις μπομπονιέρες πρωτοτυπήστε και επενδύστε σε Χριστουγεννιάτικες μπάλες! Μαζί με τα κουφέτα δώστε μία Χριστουγεννιάτικη μπάλα δεμένη με μια όμορφη κορδέλα στα χρώματα των χριστουγέννων! Σίγουρα η μπομπονιέρα σας θα βρίσκετε στα σπίτια των παρευρισκομένων στο γάμο σας για πολλά πολλά χρόνια, αφού θα μπορεί να κοσμεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους κάθε τέτοια εποχή του χρόνου, θυμίζοντάς τους τις ευχάριστες στιγμές του γάμου σας! Για να κάνετε ξεχωριστή την χριστουγεννιάτικη μπάλα, τυπώστε τα ονόματά σας με την ημερομηνία του γάμου σας επάνω!

Νυφικό

Το νυφικό σας, θα πρέπει σίγουρα να σας κρατά ζεστή, μιας και οι θερμοκρασίες τα Χριστούγεννα πέφτους σημαντικά. Ωστόσο, πέρα από ένα Χειμωνιάτικο νυφικό, λόγω Χριστουγέννων θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα νυφικό με κόκκινες λεπτομέρειες, που θα παραπέμπουν στο γιορτινό κλίμα!

Εκκλησία & Δεξίωση

Τι λέτε για άμαξα αντί για λιμουζίνα; Μία άμαξα με άλογα στολισμένη με γκι και καμπανούλες θα σημάνει τον ερχομό σας στα σκαλιά της εκκλησίας με τον πιο χαρμόσυνο τρόπο!
Για τον στολισμό της Εκκλησίας και του χώρου δεξίωσης επιλέξτε κόκκινο! Τα γκι ή τα παραδοσιακά αλεξανδρινά μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια οποιοδήποτε άλλο παραδοσιακού γαμήλιου στολισμού λουλούδι! Αν πάλι δεν θέλετε τόσο έντονο χρώμα στο στολισμό σας, αλλά θέλετε να θυμίζει κάτι από χριστούγεννα, ζητήστε από τον ανθοπώλη να σας ετοιμάσει συνθέσεις με κουκουνάρια!
Κουκουνάρι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στα πιάτα που θα σερβίρετε στους καλεσμένους σας, τόσο στα πρώτα όσο και στο κυρίως, που γιατί όχι, να είναι η παραδοσιακή ψητή γαλοπούλα!

Βιβλίο ευχών

Για βιβλίο ευχών ετοιμάστε καρτελάκια με κορδέλα που κάθε καλεσμένος θα μπορεί να κρεμάσει σε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην έξοδο απο το χώρο δεξίωσης. Έτσι θα έχετε τις ευχές των καλεσμένων σας στο πρώτο σας Χριστουγεννιάτικο δέντρο για το νέο σπιτικό που θα κάνουν «ποδαρικό» το πρώτο χρόνο του έγγαμου βίου σας!
phgh:http://weddingplannersmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου