Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Oι αλήθειες που μπορείς και να του κρύψεις


Καλοκαιρινές αλήθειες που δεν πρέπει να γνωρίζει!

Ειλικρίνεια: μια λέξη τόσο σημαντική σε ένα δεσμό! Κι όμως η μπόλικη η αλήθεια μπορεί να κάνει κακό σε μια σχέση.
Ιδού, οι αλήθειες που μπορείς να παραλείψεις να του ξεφουρνίσεις!

Αγόρασες 3 ζευγάρια παπούτσια και 5 φορέματα:
Στους χαλεπούς καιρούς της οικονομικής κρίσης το να εμφανίζεσαι σπίτι με δέκα σακούλες ψώνια, είναι προκλητικό, ειδικά μάλιστα στην περίπτωση που εκείνος κάνει τρεις δουλειές για να τα βγάλετε πέρα. Μπορείς να εμφανίσεις το ένα ζευγάρι και τα 2 φορέματα και τα υπόλοιπα ας τα δει στην πορεία, που δύσκολα θα καταλάβει πως είναι καινούργια!
Το καλύτερο θα ήταν φυσικά να μην κάνεις εξ' αρχής σπατάλη τόσο μεγάλη που να πρέπει να την αποκρύψεις.
Μας τρομάζει η δέσμευση αλλά δεν χρειάζεται να το ξέρει!
Με τι κουράγιο να μπεις στη διαδικασία μιας σοβαρής σχέσης μετά το φιάσκο της προηγούμενης πενταετούς εμπειρίας που κάηκε σαν τον καρνάβαλο της Πάτρας; Πώς να εμπιστευτείς ακόμα ένα αρσενικό που σου υπόσχεται γάμους και πανηγύρια αλλά μπορεί και να καταλήξεις σαν την Κοκκινοσκουφίτσα στο δάσος;
Εννοείται πως την τρομάρα σου αυτή δεν πρέπει να την μάθει εκείνος ο άντρας που μαζί του ξεκινάς. Αν τον τρομάξεις κι εσύ, θα είναι κρίμα να φύγει κι αυτός λόγω δειλίας! Όπως κάνεις κάθε φορά, πάρε κουράγιο και κράτα την ελπίδα πως αυτός μπορεί να είναι ο Ένας.
Οι πρώην μας δεν ήταν τόσο απαίσιοι στο σεξ (ούτε τόσο λίγοι)
Εννοείται πως εκείνος γνωρίζει και πρέπει να γνωρίζει ελάχιστα για το παρελθόν σου. Δε πρέπει να ξέρει με το νι και με το σίγμα τους έρωτες της ζωής σου και τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι. Αυτός είναι ο καλύτερος, αυτός τα κάνει όλα καλύτερα και το παρελθόν αξίζει να μείνει εκεί που είναι: στο παρελθόν.
Αν μάλιστα θεωρείς πως το να του πεις ότι κάποιος άλλος σε ικανοποιούσε περισσότερο, θα τον κάνεις να προσπαθήσει περισσότερο, πλανάσαι. Σε τέτοια πράγματα, οι συγκρίσεις μόνο κακό κάνουν!
Στις φίλες μας λέμε πολλά... περισσότερα απ' όσα νομίζεις!
Ε, ναι, εκεί στους ατελείωτους καφέδες διάρκειας τριών ωρών, λέμε πολλά, περισσότερα από εκείνα που φαντάζεται αλλά λιγότερα από εκείνα που φοβάται. Γενικά, ας γνωρίζει εκείνος τα απαραίτητα και τα υπόλοιπα δε χρειάζεται να τα μάθει ποτέ.
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι άντρες μεταξύ τους λένε άλλα, πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που συζητάμε εμείς, εμείς που μπορούμε να αναλύσουμε το χρώμα του κραγιόν της Κέιτι Χολμς (αλλά και την πολιτική κατάσταση της χώρας)!
Γενικώς:
- Κάποιες φορές μπορεί να προσποιηθείς πως ήρθες σε οργασμό απλά και μόνο επειδή δεν θες να τον πικράνεις.
-Όλο και κάποιον διάσημο φαντασιώνεσαι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα έκανες σεξ μαζί του.
-Κάποιες φορές είσαι τόσο κουρασμένη (ή δεν είσαι αλλά έτσι νιώθεις) που βρίσκεις σοβαρές δικαιολογίες και για να μην το κάνετε και για να μην μαγειρέψεις και για να κοιμηθείς με τις κότες!
phgh:womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου