Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Γλυκά βάπτισης που ξετρελαίνουν τους καλεσμένους σας!

Τώρα που ήρθε η ώρα το παιδάκι σας να μπει στην κολυμπήθρα και να βαπτιστεί, ένα από τα πράγματα της οργάνωσης που θα σας απασχολήσει, είναι τι γλυκάκια να κεράσετε τους καλεσμένους σας!

Κι εμείς, σας προτείνουμε τις πιο γλυκές ιδέες! Γλυκάκια νόστιμα, εντυπωσιακά και πρωτότυπα!
 Ξεχωρίσαμε αυτά τα Πειρατικά Cupcakes! Το κάθε cupcake μπορεί να έχει διαφορετικό σχέδιο, αντικαθιστώντας τα πιο παραδοσιακά κεράσματα, κι έτσι έχετε  συγχρόνως και δώρο και γλύκισμα.


Τα παστάκια Hello Kitty, είναι ιδανικά αν βαπτίζετε κοριτσάκι και μπορείτε να επιλέξετε τι γέμιση θα έχουν!

Μια άλλη πρόταση, είτε βαπτίζετε αγοράκι  είτε κοριτσάκι, είναι αυτοί οι σοκολατένιοι πειρασμοί !!!! Τα Cake Pops είναι σοκολατένια γλυκά, με ξυλάκι και τυλιγμένα σε χρωματιστές τρούφες ! Μμμ! Οι καλεσμένοι δεν θα ξέρουν ποιο να πρωτοδιαλέξουν!


Υπέροχα πολύχρωμα cup cakes για αγόρια και για κορίτσια. Με ζαχαρωτά στολίδια αρκουδάκια, σαλιάρες και τρούφες, ευφραίνεσαι και μόνο που τα βλέπεις!



 υπέροχες  μπαλίτσες με μαλλί της γριάς! Είναι κλεισμένες σε τούλι δεμένο με κορδελίτσα, με καρτούλα που αναγράφει το όνομα του νεοφώτιστου. Χαριτωμένο και πρωτότυπο γλυκό!


Ένα πολύ σικ κέρασμα για μετά τη βάπτιση του παιδιού σας!!! Πρόκειται για πραλίνες που προσφέρονται μέσα σε  ατομική χάρτινη συσκευασία, στολισμένες με λιτό φιόγκο! 


 κλασσικά παστάκια με τα σχέδια των Στρουμφ! Τι γέμιση θα έχουν, το επιλέγετε εσείς!
phgh:infokids

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου