Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ο γάμος της αδερφής μου! Τι πρέπει να κάνω;

gamos_aderfis_1

Η αγαπημένη σας αδερφή παντρεύεται και εσείς οφείλεται να συμμετέχετε σε όλα τα διαδικαστικά.
Αρχικά θα πρέπει να τη συνοδεύσετε για το νυφικό, τα παπούτσια και όλα τα αξεσουάρ που θα χρειαστεί. Ως αδερφή μπορείτε να πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας και να μην χαϊδέψετε αυτιά. Φροντίστε να την ενημερώσετε πως οτιδήποτε χρειαστεί είστε εκεί πρόθυμη να τη βοηθήσετε, πολλές φορές μόνο το να πείτε κάτι τέτοιο χαροποιεί ιδιαίτερα τον άλλον. Προτείνετε κομμωτήρια και μακιγιέζ, ακολουθήστε την στις πρόβες και βοηθήστε την σε τυχόν προβληματισμούς. Εάν αποφασίσει να κάνει χειροποίητες μπομπονιέρες, προσκλητήρια κ.α θα πρέπει να είστε από τους πρώτους που θα προθυμοποιηθούν να βοηθήσουν.  Στο bachelor party φροντίστε να έχετε εσείς το πάνω χέρι έτσι ώστε να μπορέσετε να διοργανώσετε κάτι που θα ξέρετε ότι σίγουρα θα της αρέσει. Αν σας ζητήσει να μοιράσετε μπομπονιέρες ή να κάτσετε σε κάποιο πόστο που δεν σας αρέσει μην της χαλάσετε το χατίρι, σκεφθείτε ότι είναι η αδερφή σας και πως και εκείνη θα έκανε κάτι παρόμοιο για το δικό σας γάμο. Φροντίστε μια ημέρα πριν το γάμο να μπορέσετε να απολαύσετε ένα δείπνο ή ένα ποτό μαζί και να μιλήσετε για την αγωνία αλλά και όλα τα συναισθήματα που θα έχει εκείνες τις ώρες. Τέλος, την ημέρα του γάμου να είστε δίπλα της με ένα πλατύ χαμόγελο και ότι και αν σας ζητήσει μην της το αρνηθείτε!
Dont’s : Μη φορέσετε κάτι πολύ προκλητικό, ούτε κάτι σε έντονο χρωματισμό, η ημέρα είναι καθαρά και μόνο της αδερφής σας!
Μη μαλώσετε για τίποτα τις τελευταίες μέρες, ακόμα και αν σας προκαλέσει εκείνη σκεφτείτε το άγχος και τα νεύρα που μπορεί να έχει και απλά προσπεράστε.
Do:
Να είστε σοβαρή και μετρημένη, δεν είναι ότι πιο ωραίο να σχολιάζουν την αδερφή της νύφης για την άσχημη συμπεριφορά της.
Κάντε της ένα δώρο χρήσιμο, εάν ξέρετε ότι χρειάζεται κάτι για το νέο της σπίτι αγοράστε το, αν πάλι δεν είναι καλά τα οικονομικά της αδερφής σας προτιμήστε να δώσετε ένα χρηματικό ποσό αντί δώρου!
gamos aderfis 2 Ο γάμος της αδερφής μου! Τι πρέπει να κάνω;

gamos aderfis 3 Ο γάμος της αδερφής μου! Τι πρέπει να κάνω;
phgh:soso.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου