Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Top 5 συμβουλές για σχέσεις

συμβουλές για σχέσεις
Είναι χιλιάδες οι συμβουλές που μπορεί να δώσει κανένας  με στόχο να την βελτίωση μιας σχέσεις.Σε αυτό το άρθρο έχω ξεχωρίσει κάποιες από τις σημαντικότερες συμβουλές για να καταφέρεις να έχεις την σχέση που ονειρεύεσαι.


1)      Δέξου τον σύντροφο σου με τα ελαττώματα του
 Όλοι ψάχνουν το τέλειο. ..ή το χειρότερο? Προσπαθούν κατά την διάρκεια τηςσχέσης να πετύχουν το τέλειο. Με άλλα λόγια οι περισσότεροι προσπαθούν συνεχώς να αλλάξουν τον/την σύντροφο τους, ώστε να γίνει ακριβώς όπως των έχουν σχεδιάσει στο μυαλό τους.
Το παραπάνω είναι 100% λάθος και θα πρέπει να το αποφύγεις κατά την διάρκεια της σχέσης σου. Όλοι οι άνθρωπο έχουμε ελαττώματα, το ίδιο και εσύ. Δέξου ότι ο σύντροφος σου δεν είναι τέλειος και σκέψου ότι ίσως αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που τον αγαπάς.
 2)      Κοιτά ενδιαφέροντα
Είναι απαραίτητο 2 άτομα που βρίσκονται μέσα σε μια σχέση να έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Αυτό τους φέρνει πιο κοντά, τους κάνει να αισθάνονται δεμένοι ο ένας με τον άλλο, τους δίνει την δυνατότητα να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί και είναι 100% αποδειγμένο ότι κάνει την σχέση πιο σταθερή στο πέρασμα του χρόνου
 3)      Μάθε να συγχωρείς
 Όλοι κάνουμε λάθη. Όλοι έχουμε άσχημες στιγμές και λάθος συμπεριφορές. Δεν ισχύει το ίδιο και για εσένα? Είναι πολύ σημαντικό για την σχέση σου να μάθεις να συγχωρείς.  Θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά εμπόδια.
Όταν λέω να συγχωρείς..μιλάω για πραγματική συγχώρεση! Δεν εννοώ να κάνεις ότι έχεις αφήσει πίσω σου κάτι, αλλά στην  πραγματικότητα να το κρατάς μέσα σου με αποτέλεσμα να βγει στην πρώτη κρίση. Μάθε να συγχωρείς πραγματικά
 4)      Αφιέρωσε 30 λεπτά την ημέρα στην επικοινωνία
Η επικοινωνία είναι ένα από τα βασικότερα συστατικά μιας επιτυχημένης σχέσης.  Προσπάθησε για 30 λεπτά κάθε μέρα, να αφήνεις ότι έχεις να κάνεις και να συζητάς με τον/την σύντροφό σου.
 5)      Μην ξεχνάς ότι ο ρομαντισμός είναι απαραίτητος
 Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες κάτι ρομαντικό? Ένα δείπνο, μερικά κεριά αναμμένα, μια έκπληξη που θα γέμιζε τον σύντροφο σου με χαρά και θα σας έφερνε πιο κοντά..
phgh:howto-get-your-ex-back.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου