Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Βρες τη σέξι πλευρά σου & ζήσε καλύτερα

Βρες τη σέξι πλευρά σου & ζήσε καλύτερα

Δε χρειάζεται να έχεις το τέλειο σώμα, τις τέλειες αναλογίες κι αψεγάδιαστο πρόσωπο για να νιώθεις αλλά και να είσαι σέξι! Τις περισσότερες φορές οι γυναίκες φοβόμαστε να
φανερώσουμε τη σέξι πλευρά μας, υπό το φόβο μη στείλουμε λάθος μηνύματα ή φανούμε πρόστυχες. Κι όμως το να νιώθεις σέξι, όχι μόνο δεν είναι μεμπτό αλλά κάθε άλλο. Το να αναδείξεις τη θυληκή σου πλευρά, χωρίς φυσικά να γίνεις πρόστυχη, σου δίνει πολλαπλά οφέλη. Ο αέρας που αποπνέει μια γυναίκα που αναγνωρίζει τη σέξι της πλευρά, ακόμη και να δεν την προβάλλει, την κάνει ακαταμάχητη. Δείξε σέξι, απέκτησε άλλο αέρα, νιώσε θηλυκό γεμάτο αυτοπεποίθηση και ζήσε καλύτερα. Από τις σχέσεις - ερωτικές και φιλικές – μέχρι και σε θέματα επαγγελματικά, η σέξι σου πλευρά σου δίνει το προβάδισμα.
Πέτυχε τα πάντα με σέξι πινελιές
Όταν σκέφτεσαι θετικά, έχοντας μια καλή εικόνα για τον εαυτό σου η στάση του σώματός σου δείχνει αυτοπεποίθηση ενώ το βλέμμα σου είναι πιο λαμπερό. Η σιγουριά και η θετικότητα ξεχειλίζει, κάνοντάς σε να φαίνεσαι ακαταμάχητη!Άλλωστε, όταν νιώθουμε σέξι δε σκεφτόμαστε θετικά μόνο για τον εαυτό μας αλλάβελτιώνουμε και τις σχέσεις μας με τους γύρω μας. Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, η αυτοπεποίθηση είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα περισσότερο ποθητή αλλά και πετυχημένη.
Πώς θα νιώσεις σέξι;
* Ποιό είναι το δυνατό σου σημείο; Προσπάθησε να εστιάσεις σε ένα μέρος του σώματός σου, κάποιο χαρακτηριστικό σου ή στοιχείο της προσωπικότητάς σου που πιστεύεις πως σε κάνει ακαταμάχητη. Μπορεί για παράδειγμα να έχεις χιούμορ, σέξι φωνή ή βλέμμα διαπεραστικό. Όποιο κι αν είναι το δυνατό σου σημείο, αναγνώρισέ το και υπενθύμιζε συχνά στον εαυτό σου πόσο τυχερή είσαι που το διαθέτεις.
*Δες τις δύο όψεις του νομίσματος: Μην «κολλάς» στις ατέλειες, κάτι που μπορεί να καταστρέψει τη σέξι εικόνά σου. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι πως πραγματικά δεν έχεις τίποτα σέξι πάνω σου, σκέψου την τελευταία φορά που αισθάνθηκες καλά με τον εαυτό σου, θυμήσου γιατί κι επικεντρώσου σε αυτό! Όλοι έχουμε ατέλειες αλλά και σέξι πλευρά! Το παν είναι να την αναζητήσεις.
* Τόνωσε το ηθικό σου: Δοκίμασε να τονώσεις το ηθικό σου φορώντας σέξι εσώρουχα κάτω από το επαγγελματικό σου outfit. Είναι κάτι που θα γνωρίζεις μόνο εσύ αλλά θα σου δίνει την απαραίτητη σιγουριά κι αυτοπεποίθηση δίνοντάς σου το προβάδισμα και στη δουλειά!
phgh:womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου